Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm

Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm
Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm
Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm
Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm
Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm
Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm
Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm
Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm
NIEUW KASSAKORTING t/m 31-3-2023 binnenkort leverbaar
Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm
Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm
Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm
Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm
Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm
Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm
Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm
Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm
Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm

Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm

ACTIES GELDIG: 1-8-2022 t/m 31-3-2023
€100 KASSAKORTING
of
€250 KASSAKORTING
bij aanschaf van 2 stuks accessoires of 2 lenzen
of
€400 KASSAKORTING
bij aanschaf van 3 stuks accessoires of 3 lenzen
Voor meer informatie even bellen met FOTO DE BOCK 023 561 7386

Bedenk zelf hoe u naar de wereld wilt kijken en kies de lens die bij uw stijl past
Kies de juiste lens uit de uitgebreide serie lenzen met E-bevestiging van Sony en ga een stapje verder met uw vlog dankzij schitterende en unieke beelden. Pak de achtergrond mee in uw verhaal dankzij een groothoeklens, of zorg ervoor dat het onderwerp de aandacht van de kijker trekt door gebruik te maken van een lens met vaste brandpuntsafstand voor een kunstzinnig vage achtergrond. Kom dichterbij met een macrolens of maak afstandelijke beelden met een telelens.

Een illustratie die de sensorafmetingen vergelijkt van de sensor van de ZV-E10, een compacte camera met een sensor van 1 inch en een smartphone met een sensor van 1/2,3 inch
Een grootformaat beeldsensor voor beelden van professionele kwaliteit
De indrukwekkende beelden van de ZV-E10 zijn het resultaat van de grote APS-C-beeldsensor van de camera. Vergeleken met een smartphonecamera is de beeldsensor van de ZV-E10 ruim tien keer groter. Dat resulteert in schitterende, professioneel ogende beelden met een hoge resolutie en complexe details. [1] APS-C [2] 13,2 x 8,8 mm [3] Type 1/2,3~1/3.

Voorbeeldfoto gemaakt met de ZV-E10
Efficiënte lichtverzameling voor foto's van hoge kwaliteit met minimale ruis
De grote beeldsensor van de ZV-E10 is ontworpen voor maximale opvang van licht om 4K-films van hoge kwaliteit met minder ruis te produceren, zelfs wanneer u opnamen in een slecht verlichte omgeving maakt.

Een illustratie waarin wordt uitgelegd dat de ZV-1 aan 6K equivalente gegevens gebruikt om 4K-video te produceren
4K-video met oversampling voor nog meer detail
De interne 4K-video-opnamen van de camera worden gemaakt met een volledige pixeluitlezing van de sensor, waardoor het mogelijk is om ongeveer 2,4 keer zoveel gegevens te verzamelen als vereist voor 4K (ongeveer vergelijkbaar met 6K). Dankzij deze oversampling bevatten de opnamen in elk frame een hogere dichtheid aan visuele gegevens met opvallend gedetailleerde video's als resultaat.  (A) 2,4 keer zoveel informatie

Productafbeelding van de ZV-E10
Ontworpen om gemakkelijk selfies en vlogs te maken
De ZV-E10 weegt slechts 364 gram en is klaar om met u op pad te gaan wanneer u wilt vloggen. Dankzij het vari-angle lcd-scherm aan de zijkant is het heel gemakkelijk om selfies te maken en uw framing te controleren, zelfs als u opnamen maakt vanuit hoge of lage posities. De ergonomische greep is ontworpen voor een veilige en stabiele grip.

Productafbeelding van de ZV-E10 van bovenaf
Direct toegang tot bedieningsknoppen
Als u een vlogsessie opneemt, is het niet handig als u moet zoeken naar knoppen. Op de ZV-E10 zit de MOVIE-knop bovenop, zodat u er gemakkelijk bij kunt. Er is ook een handige zoomhendel en een knop voor Still/Movie/S&Q, waarmee u gemakkelijk kunt schakelen tussen foto's, normale video's en de modi voor slow motion en quick motion.

Productafbeelding van de ZV-E10 waarbij de tally-lamp rood brandt, met het rode frame op het lcd-scherm
Bescherming tegen mislukte opnamen
U ziet in één oogopslag op de ZV-E10 of er wel of niet wordt opgenomen. Een rood opnamelampje op de voorkant van de camera gaat branden en op het lcd-scherm wordt een dik rood kader weergegeven, zodat u weet dat er wordt opgenomen.

Een illustratie van de dekking van 84% van de AF-punten met fasedetectie
Snelle, precieze automatische scherpstelling
Zelfs snel bewegende onderwerpen blijven scherp dankzij de snelle hybride autofocus van de ZV-E10. De 425 fasedetectiepunten beslaan ongeveer 84% van het beeldgebied van de sensor. Dankzij dit brede bereik en de dichte plaatsing van de autofocuspunten kunt u onderwerpen waarop u anders moeilijk kunt scherpstellen, toch nauwkeurig vastleggen.

Een afbeelding waarin iemand het lcd-scherm aanraakt om realtime tracking te activeren
Laat Realtime Tracking het werk doen
De Realtime Tracking met AI van de ZV-E10 is intuïtief in gebruik. Raak gewoon het scherm aan om aan te geven op welk onderwerp u wilt scherpstellen. Vervolgens neemt Realtime Tracking het over en zorgt ervoor dat het onderwerp stabiel in beeld blijft.

Een illustratie die toont hoe het is als de eye-autofocus is ingeschakeld
Laat de camera op u scherpstellen
Met de ZV-E10 kunt u zich concentreren op de creatieve aspecten van het vloggen. De Eye-autofocus van de camera maakt gebruik van geavanceerde detectiealgoritmes om de ogen van een onderwerp snel en nauwkeurig te herkennen en te volgen. Zo blijft de focus altijd op de ogen van uw onderwerp.

Afbeelding ter vergelijking: de instelling voor productpresentaties AAN en UIT
Nauwkeurige focusovergangen voor vloeiende productbeoordelingen
Met één druk op de knop kunt u de Productpresentatiefunctie van de ZV-E10 activeren, ideaal voor productbeoordelingen. Als deze instelling is geactiveerd en u een product voor de camera houdt, schakelt de focus automatisch naar dat product en weer terug naar uw gezicht wanneer u het product uit het frame beweegt. Deze instelling is zelfs beschikbaar als de beeldstabilisatie is geactiveerd.

Een selfie maken met het product met het kantelbare scherm open
Gemakkelijke achtergrondvervaging
Ingewikkelde handmatige aanpassingen zijn niet nodig. U drukt gewoon op één knop om vervaging van de achtergrond (bokeh) in- en uit te schakelen. De knop schakelt tussen een vervaagde achtergrond vol bokeh naar een scherpgestelde achtergrond, en slaat daarbij alle ingewikkelde instellingen over.

Afbeeldingen van 4 personen
Natuurlijk uitziende huidtinten
De ZV-E10 is ontworpen om bij iedereen gezonde en natuurlijke huidtinten te produceren zonder extra bewerking. Dankzij de natuurlijke kleurtuning van de ZV-E10 stelt de camera huidtinten automatisch af.

Voorbeeldfoto van een persoon
Vloeiende, zachte weergave van de huid
De ZV-E10 is uitgerust met een effect voor zachte huidtinten om uw huid er vloeiend uit te laten zien. De functie is ontworpen om uw huid vloeiend te maken, zonder de scherpte in de gebieden rond de ogen en mond te verliezen. U kunt kiezen uit vier niveaus (van "uit" tot "hoog") om het effect te bepalen en aan te passen aan uw voorkeur.

Afbeelding van iemand die zichzelf filmt met een ZV-E10 waarop een handgreep is bevestigd
Blijf helder verlicht, waar u ook heengaat
Zelfs als de lichtomstandigheden ineens veranderen, zorgt de ZV-E10 ervoor dat u altijd voldoende wordt verlicht. Zelfs in direct zonlicht, in hoeken met tegenlicht, in de schaduw en in slecht verlichte plekken binnenshuis detecteert de camera het gezicht van het onderwerp. Veranderingen in de helderheid worden automatisch verwerkt en er worden snel belichtingsaanpassingen doorgevoerd om te compenseren.

Afbeelding van iemand die video opneemt met de ZV-E10 en ondertussen in beweging is
Vloeiende en stabiele beelden, zelfs wanneer u loopt
Met de ZV-E10 verloopt alles soepel en stabiel als u onderweg bent. Elektronische beeldstabilisatie in Active Mode zorgt voor stabiele video-opnamen met minimale beweging en beeldruis bij opnamen uit de hand. Deze functie is zelfs beschikbaar als de Productpresentatiefunctie is ingeschakeld.

Voorbeeldfoto gemaakt met de ZV-E10
Eenvoudig versnellen en vertragen
Met de modus Slow Motion en de modus Quick Motion16 kunt u opnamen maken tot 5x langzamer en tot 60x sneller dan realtime. Bij Full HD-kwaliteit kunt u tot 50 Mbps aan opnamen maken. Dit gebeurt allemaal op de camera zelf, dus u hoeft niets op een PC te bewerken. U kunt ook snelle Full HD-opnamen op 120 fps maken, waarmee u in de postproductie slow-motionreeksen met een hoge resolutie kunt maken.

Een illustratie van de directionele microfoon met drie capsules van de ZV-E10
Ontworpen voor heldere stemopnamen
De ZV-E10 is uitgerust met een ingebouwde directionele microfoon met 3 capsules, zodat u zelfs in een drukke omgeving stemmen helder kunt vastleggen. De camera is geoptimaliseerd voor het vastleggen van stemmen voor de camera met minder storende omgevingsgeluiden, dus perfect voor vloggers.

Afbeelding van iemand die opnamen maakt in een omgeving met veel wind
Heldere opnamen, zelfs buiten
De ZV-E10 is uitgerust met een windscherm, dus u kunt zorgeloos buiten opnamen maken. Het meegeleverde windscherm kan heel gemakkelijk worden bevestigd op de multi-interfaceschoen om ruis te verminderen als het hard waait.

Afbeelding waarin iemand de ZV-E10 gebruikt met de ECM-W2BT
Voor nog hogere audiokwaliteit
Nooit meer zorgen om interferentie op het kabelsignaal, in tegenstelling tot conventionele, analoge audiotransmissie. Koppel de ZV-E10 met een microfoon van Sony met ondersteuning voor een digitale audio-interface via een multi-interfaceschoen voor heldere, digitale audio met weinig ruis. U kunt ook de microfoon van uw voorkeur aansluiten op de microfoonaansluiting van de camera voor nog betere audio.

Rechterzijaanzicht van camera met kap open
Gemakkelijke controle van geluid
Zorg ervoor dat de audiostream die u vastlegt precies goed is. De ZV-E10 heeft een standaard koptelefoonaansluiting van 3,5 mm, dus u kunt verschillende koptelefoons aansluiten om te controleren of de audio goed wordt opgenomen.

Afbeelding van de ZV-E10 met de GP-VPT2BT erop bevestigd
Optionele greep voor bediening met één hand
Met de GP-VPT2BT-greep met Bluetooth® (apart verkrijgbaar) kunt u de opname- en zoomknoppen gemakkelijk en zonder kabels bedienen. U beschikt daarnaast ook over een knop die u zelf kunt aanpassen. De knoppen voor zoomen en opname zijn toegankelijk wanneer u met één hand opneemt, en de bokeh-schakelaar is standaard toegewezen aan een gemakkelijk bereikbare knop voor bediening met één aanraking.

Afbeelding van een persoon die verticaal een video opneemt
Verticale opnamen zonder gedoe
Films die verticaal zijn opgenomen, kunnen op dezelfde manier op een PC of smartphone worden bekeken, dankzij metagegevens die worden vastgelegd door camera.U hoeft de video niet handmatig te draaien, dus dat is erg handig wanneer u uw werk op social media deelt.

Afbeelding van een persoon die Imaging Edge Mobile gebruikt
Overzetten naar een smartphone om snel te delen
Met de ZV-E10 deelt u heel gemakkelijk de door u gemaakte 4K-films en foto's. Zelfs als de camera is uitgeschakeld, is het mogelijk om uw beelden van de camera over te zetten naar een smartphone, zodat u ze kunt delen wanneer u wilt.

Afbeelding van een persoon die de add-on Movie Edit gebruikt om een film te bewerken
Bewerk films op uw smartphone
Met de add-on Movie Edit uit de Imaging Edge™ Mobile-app kunt u filmopnamen die met de camera zijn gemaakt gemakkelijk bewerken op een smartphone. De functie voor beeldstabilisatie maakt gebruik van de gegevens van de gyrosensor van de camera om de video vloeiend te laten verlopen en camerabewegingen te compenseren. Er is ook een functie voor intelligente framing die gebruikmaakt van de cameragegevens om video's bij te snijden en de hoogte-breedteverhouding te wijzigen, zonder dat het hoofdonderwerp uit het frame verdwijnt.

Voorbeeldfoto gemaakt met de ZV-E10, gebruikmakend van Picture Effect
Voeg special effects op de camera zelf toe
U kunt uit verschillende kleuren kiezen voor een groot aantal artistieke effecten. Pas gewoon de instelling Creatieve stijl aan of kies uit zeven verschillende visuele effecten met de Modus voor beeldeffecten, zonder dat er extra postproductie nodig is.

Een illustratie voor en na de kleurgradatie met S-Log3
Flexibele controle over kleurtinten met ondersteuning voor S-Log3
Wie wil nou niet nog meer flexibiliteit bij het aanpassen van kleuren in de postproductie? Daarom biedt de ZV-E10 ondersteuning voor S-Log3, de standaard voor het maximaliseren van sensorprestaties in professionele camera's. S-Log3 biedt een breder dynamisch bereik, zodat u beschikt over meer visuele gegevens die u nodig hebt voor een uitgebreidere kleurenregeling tijdens de postproductie op een PC.

Voorbeeldfoto gemaakt met de ZV-E10
Maak 4K HDR-films met levensechte kleuren
De camera biedt ondersteuning voor 4K HDR-opnamen (High Dynamic Range) met het vooraf ingestelde HLG-beeldprofiel. Daardoor kunt u natuurlijke, realistische kleuren in 4K HDR-films bereiken zonder postproductie of kleurgradaties.

Voorbeeldfoto van een persoon
Stel de overgangen nauwkeurig af wanneer u van focus wisselt
Als u overschakelt van het ene naar het andere onderwerp, beschikt u over fijnkorrelige bediening van de overgangssnelheid van de autofocus. Met de overgangssnelheid bepaalt u of een overgang snel of geleidelijk verloopt. Er zijn zeven niveaus beschikbaar.

Voorbeeldfoto gemaakt met de ZV-E10
Time-lapsefilms maken
Met de modus voor intervalopnamen van de ZV-E10 kunt u meeslepende time-lapsefilms samenstellen op basis van foto's. Het opname-interval kan worden ingesteld op 1 tot 60 seconden tussen de foto's, met een maximum van 9,999 opnamen. U kunt op de camera zien hoe de film eruit komt te zien en vervolgens met de Imaging Edge Desktop-app van Sony het definitieve resultaat op een PC maken.

Afbeelding van een persoon die de modus voor USB-streaming gebruikt
Het instellen van een livestream is heel eenvoudig
U hebt slechts één kabel nodig om de ZV-E10 als online communicatiemiddel te gebruiken. Zo profiteert u optimaal van de grote sensor en ingebouwde microfoon. Verbind de ZV-E10 met een PC of met een Sony Xperia™-smartphone via een USB Type-C®-kabel om de ZV-E10 als externe camera te gebruiken. U kunt de modus voor USB-streaming toewijzen aan een knop om snel te kunnen streamen.

Een illustratie van de batterijlevensduur
Maak langdurig opnamen zonder zorgen over de batterij
Als u buiten opnamen maakt of ergens waar geen stopcontact is, kunt u erop vertrouwen dat u met de batterij van de camera tot 125 minuten aan onafgebroken filmopnamen en tot 440 foto's kunt maken. De camera biedt ook ondersteuning voor externe stroomtoevoer door middel van een USB Type-C®-aansluiting waarop u een externe mobiele batterij kunt aansluiten voor nog een langere opnameduur of nog meer foto's.

Productafbeelding van de ZV-E10 met de AC-PW20AM
Schakel over naar netstroom als u lang opnamen maakt
Het maakt niet uit of u een livestream maakt of langdurig binnen opnamen maakt met toegang tot een stopcontact, met een netstroomadapter als de AC-PW20AM (apart verkrijgbaar) hoeft u nooit bang te zijn dat u zonder stroom komt te zitten.

Afbeelding van een persoon die de ZV-E10 tijdens het lopen gebruikt
Verbeterde functies voor beeldstabilisatie en bewerking
De ingebouwde gyro neemt metagegevens van camerabewegingen op. Met de hand opgenomen beeldmateriaal wordt in de postproductie gladgestreken en gestabiliseerd. Met Catalyst Browse / Catalyst Prepare kunt u geautomatiseerde compensatie voor bewegingen en niveaus van bijsnijden uitbalanceren. Catalyst benut ook de opgenomen rotatiegegevens van de camera.

KENMERKEN – SONY VLOG CAMERA ZV-E10
- Met Sony E-mount voor meer dan 60 compatibele lenzen
- 24.3 megapixel
- APS-C-sensor
- Goede prestaties bij weinig licht
- Real-time Eye AF-systeem, 4K-videobeelden
- Bokeh-schakelaar voor onscherpe achtergrond
- Touchscreen voor een intuïtieve bediening
- Direct live streamen vanaf de camera via een computer of compatibel mobiel apparaat
- Showcase-modus voor productvideo's

IN DE DOOS
- Sony E 16-50mm F/3.5-5.6 PZ OSS objectief
- Lensdoppen
- AC-adapter
- USB-A naar USB-C-kabel
- NP-FW50 li-ion accu
- Schouderriem
- Windscherm
- Windschermadapter
- Netsnoer

€ 747,00
€ 847,00
Excl. BTW: € 617,36
 • Stock: binnenkort leverbaar
 • Model: Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm

Sony Vlog camera ZV-E10 + 16-50mm

ACTIES GELDIG: 1-8-2022 t/m 31-3-2023
€100 KASSAKORTING
of
€250 KASSAKORTING
bij aanschaf van 2 stuks accessoires of 2 lenzen
of
€400 KASSAKORTING
bij aanschaf van 3 stuks accessoires of 3 lenzen
Voor meer informatie even bellen met FOTO DE BOCK 023 561 7386

Bedenk zelf hoe u naar de wereld wilt kijken en kies de lens die bij uw stijl past
Kies de juiste lens uit de uitgebreide serie lenzen met E-bevestiging van Sony en ga een stapje verder met uw vlog dankzij schitterende en unieke beelden. Pak de achtergrond mee in uw verhaal dankzij een groothoeklens, of zorg ervoor dat het onderwerp de aandacht van de kijker trekt door gebruik te maken van een lens met vaste brandpuntsafstand voor een kunstzinnig vage achtergrond. Kom dichterbij met een macrolens of maak afstandelijke beelden met een telelens.

Een illustratie die de sensorafmetingen vergelijkt van de sensor van de ZV-E10, een compacte camera met een sensor van 1 inch en een smartphone met een sensor van 1/2,3 inch
Een grootformaat beeldsensor voor beelden van professionele kwaliteit
De indrukwekkende beelden van de ZV-E10 zijn het resultaat van de grote APS-C-beeldsensor van de camera. Vergeleken met een smartphonecamera is de beeldsensor van de ZV-E10 ruim tien keer groter. Dat resulteert in schitterende, professioneel ogende beelden met een hoge resolutie en complexe details. [1] APS-C [2] 13,2 x 8,8 mm [3] Type 1/2,3~1/3.

Voorbeeldfoto gemaakt met de ZV-E10
Efficiënte lichtverzameling voor foto's van hoge kwaliteit met minimale ruis
De grote beeldsensor van de ZV-E10 is ontworpen voor maximale opvang van licht om 4K-films van hoge kwaliteit met minder ruis te produceren, zelfs wanneer u opnamen in een slecht verlichte omgeving maakt.

Een illustratie waarin wordt uitgelegd dat de ZV-1 aan 6K equivalente gegevens gebruikt om 4K-video te produceren
4K-video met oversampling voor nog meer detail
De interne 4K-video-opnamen van de camera worden gemaakt met een volledige pixeluitlezing van de sensor, waardoor het mogelijk is om ongeveer 2,4 keer zoveel gegevens te verzamelen als vereist voor 4K (ongeveer vergelijkbaar met 6K). Dankzij deze oversampling bevatten de opnamen in elk frame een hogere dichtheid aan visuele gegevens met opvallend gedetailleerde video's als resultaat.  (A) 2,4 keer zoveel informatie

Productafbeelding van de ZV-E10
Ontworpen om gemakkelijk selfies en vlogs te maken
De ZV-E10 weegt slechts 364 gram en is klaar om met u op pad te gaan wanneer u wilt vloggen. Dankzij het vari-angle lcd-scherm aan de zijkant is het heel gemakkelijk om selfies te maken en uw framing te controleren, zelfs als u opnamen maakt vanuit hoge of lage posities. De ergonomische greep is ontworpen voor een veilige en stabiele grip.

Productafbeelding van de ZV-E10 van bovenaf
Direct toegang tot bedieningsknoppen
Als u een vlogsessie opneemt, is het niet handig als u moet zoeken naar knoppen. Op de ZV-E10 zit de MOVIE-knop bovenop, zodat u er gemakkelijk bij kunt. Er is ook een handige zoomhendel en een knop voor Still/Movie/S&Q, waarmee u gemakkelijk kunt schakelen tussen foto's, normale video's en de modi voor slow motion en quick motion.

Productafbeelding van de ZV-E10 waarbij de tally-lamp rood brandt, met het rode frame op het lcd-scherm
Bescherming tegen mislukte opnamen
U ziet in één oogopslag op de ZV-E10 of er wel of niet wordt opgenomen. Een rood opnamelampje op de voorkant van de camera gaat branden en op het lcd-scherm wordt een dik rood kader weergegeven, zodat u weet dat er wordt opgenomen.

Een illustratie van de dekking van 84% van de AF-punten met fasedetectie
Snelle, precieze automatische scherpstelling
Zelfs snel bewegende onderwerpen blijven scherp dankzij de snelle hybride autofocus van de ZV-E10. De 425 fasedetectiepunten beslaan ongeveer 84% van het beeldgebied van de sensor. Dankzij dit brede bereik en de dichte plaatsing van de autofocuspunten kunt u onderwerpen waarop u anders moeilijk kunt scherpstellen, toch nauwkeurig vastleggen.

Een afbeelding waarin iemand het lcd-scherm aanraakt om realtime tracking te activeren
Laat Realtime Tracking het werk doen
De Realtime Tracking met AI van de ZV-E10 is intuïtief in gebruik. Raak gewoon het scherm aan om aan te geven op welk onderwerp u wilt scherpstellen. Vervolgens neemt Realtime Tracking het over en zorgt ervoor dat het onderwerp stabiel in beeld blijft.

Een illustratie die toont hoe het is als de eye-autofocus is ingeschakeld
Laat de camera op u scherpstellen
Met de ZV-E10 kunt u zich concentreren op de creatieve aspecten van het vloggen. De Eye-autofocus van de camera maakt gebruik van geavanceerde detectiealgoritmes om de ogen van een onderwerp snel en nauwkeurig te herkennen en te volgen. Zo blijft de focus altijd op de ogen van uw onderwerp.

Afbeelding ter vergelijking: de instelling voor productpresentaties AAN en UIT
Nauwkeurige focusovergangen voor vloeiende productbeoordelingen
Met één druk op de knop kunt u de Productpresentatiefunctie van de ZV-E10 activeren, ideaal voor productbeoordelingen. Als deze instelling is geactiveerd en u een product voor de camera houdt, schakelt de focus automatisch naar dat product en weer terug naar uw gezicht wanneer u het product uit het frame beweegt. Deze instelling is zelfs beschikbaar als de beeldstabilisatie is geactiveerd.

Een selfie maken met het product met het kantelbare scherm open
Gemakkelijke achtergrondvervaging
Ingewikkelde handmatige aanpassingen zijn niet nodig. U drukt gewoon op één knop om vervaging van de achtergrond (bokeh) in- en uit te schakelen. De knop schakelt tussen een vervaagde achtergrond vol bokeh naar een scherpgestelde achtergrond, en slaat daarbij alle ingewikkelde instellingen over.

Afbeeldingen van 4 personen
Natuurlijk uitziende huidtinten
De ZV-E10 is ontworpen om bij iedereen gezonde en natuurlijke huidtinten te produceren zonder extra bewerking. Dankzij de natuurlijke kleurtuning van de ZV-E10 stelt de camera huidtinten automatisch af.

Voorbeeldfoto van een persoon
Vloeiende, zachte weergave van de huid
De ZV-E10 is uitgerust met een effect voor zachte huidtinten om uw huid er vloeiend uit te laten zien. De functie is ontworpen om uw huid vloeiend te maken, zonder de scherpte in de gebieden rond de ogen en mond te verliezen. U kunt kiezen uit vier niveaus (van "uit" tot "hoog") om het effect te bepalen en aan te passen aan uw voorkeur.

Afbeelding van iemand die zichzelf filmt met een ZV-E10 waarop een handgreep is bevestigd
Blijf helder verlicht, waar u ook heengaat
Zelfs als de lichtomstandigheden ineens veranderen, zorgt de ZV-E10 ervoor dat u altijd voldoende wordt verlicht. Zelfs in direct zonlicht, in hoeken met tegenlicht, in de schaduw en in slecht verlichte plekken binnenshuis detecteert de camera het gezicht van het onderwerp. Veranderingen in de helderheid worden automatisch verwerkt en er worden snel belichtingsaanpassingen doorgevoerd om te compenseren.

Afbeelding van iemand die video opneemt met de ZV-E10 en ondertussen in beweging is
Vloeiende en stabiele beelden, zelfs wanneer u loopt
Met de ZV-E10 verloopt alles soepel en stabiel als u onderweg bent. Elektronische beeldstabilisatie in Active Mode zorgt voor stabiele video-opnamen met minimale beweging en beeldruis bij opnamen uit de hand. Deze functie is zelfs beschikbaar als de Productpresentatiefunctie is ingeschakeld.

Voorbeeldfoto gemaakt met de ZV-E10
Eenvoudig versnellen en vertragen
Met de modus Slow Motion en de modus Quick Motion16 kunt u opnamen maken tot 5x langzamer en tot 60x sneller dan realtime. Bij Full HD-kwaliteit kunt u tot 50 Mbps aan opnamen maken. Dit gebeurt allemaal op de camera zelf, dus u hoeft niets op een PC te bewerken. U kunt ook snelle Full HD-opnamen op 120 fps maken, waarmee u in de postproductie slow-motionreeksen met een hoge resolutie kunt maken.

Een illustratie van de directionele microfoon met drie capsules van de ZV-E10
Ontworpen voor heldere stemopnamen
De ZV-E10 is uitgerust met een ingebouwde directionele microfoon met 3 capsules, zodat u zelfs in een drukke omgeving stemmen helder kunt vastleggen. De camera is geoptimaliseerd voor het vastleggen van stemmen voor de camera met minder storende omgevingsgeluiden, dus perfect voor vloggers.

Afbeelding van iemand die opnamen maakt in een omgeving met veel wind
Heldere opnamen, zelfs buiten
De ZV-E10 is uitgerust met een windscherm, dus u kunt zorgeloos buiten opnamen maken. Het meegeleverde windscherm kan heel gemakkelijk worden bevestigd op de multi-interfaceschoen om ruis te verminderen als het hard waait.

Afbeelding waarin iemand de ZV-E10 gebruikt met de ECM-W2BT
Voor nog hogere audiokwaliteit
Nooit meer zorgen om interferentie op het kabelsignaal, in tegenstelling tot conventionele, analoge audiotransmissie. Koppel de ZV-E10 met een microfoon van Sony met ondersteuning voor een digitale audio-interface via een multi-interfaceschoen voor heldere, digitale audio met weinig ruis. U kunt ook de microfoon van uw voorkeur aansluiten op de microfoonaansluiting van de camera voor nog betere audio.

Rechterzijaanzicht van camera met kap open
Gemakkelijke controle van geluid
Zorg ervoor dat de audiostream die u vastlegt precies goed is. De ZV-E10 heeft een standaard koptelefoonaansluiting van 3,5 mm, dus u kunt verschillende koptelefoons aansluiten om te controleren of de audio goed wordt opgenomen.

Afbeelding van de ZV-E10 met de GP-VPT2BT erop bevestigd
Optionele greep voor bediening met één hand
Met de GP-VPT2BT-greep met Bluetooth® (apart verkrijgbaar) kunt u de opname- en zoomknoppen gemakkelijk en zonder kabels bedienen. U beschikt daarnaast ook over een knop die u zelf kunt aanpassen. De knoppen voor zoomen en opname zijn toegankelijk wanneer u met één hand opneemt, en de bokeh-schakelaar is standaard toegewezen aan een gemakkelijk bereikbare knop voor bediening met één aanraking.

Afbeelding van een persoon die verticaal een video opneemt
Verticale opnamen zonder gedoe
Films die verticaal zijn opgenomen, kunnen op dezelfde manier op een PC of smartphone worden bekeken, dankzij metagegevens die worden vastgelegd door camera.U hoeft de video niet handmatig te draaien, dus dat is erg handig wanneer u uw werk op social media deelt.

Afbeelding van een persoon die Imaging Edge Mobile gebruikt
Overzetten naar een smartphone om snel te delen
Met de ZV-E10 deelt u heel gemakkelijk de door u gemaakte 4K-films en foto's. Zelfs als de camera is uitgeschakeld, is het mogelijk om uw beelden van de camera over te zetten naar een smartphone, zodat u ze kunt delen wanneer u wilt.

Afbeelding van een persoon die de add-on Movie Edit gebruikt om een film te bewerken
Bewerk films op uw smartphone
Met de add-on Movie Edit uit de Imaging Edge™ Mobile-app kunt u filmopnamen die met de camera zijn gemaakt gemakkelijk bewerken op een smartphone. De functie voor beeldstabilisatie maakt gebruik van de gegevens van de gyrosensor van de camera om de video vloeiend te laten verlopen en camerabewegingen te compenseren. Er is ook een functie voor intelligente framing die gebruikmaakt van de cameragegevens om video's bij te snijden en de hoogte-breedteverhouding te wijzigen, zonder dat het hoofdonderwerp uit het frame verdwijnt.

Voorbeeldfoto gemaakt met de ZV-E10, gebruikmakend van Picture Effect
Voeg special effects op de camera zelf toe
U kunt uit verschillende kleuren kiezen voor een groot aantal artistieke effecten. Pas gewoon de instelling Creatieve stijl aan of kies uit zeven verschillende visuele effecten met de Modus voor beeldeffecten, zonder dat er extra postproductie nodig is.

Een illustratie voor en na de kleurgradatie met S-Log3
Flexibele controle over kleurtinten met ondersteuning voor S-Log3
Wie wil nou niet nog meer flexibiliteit bij het aanpassen van kleuren in de postproductie? Daarom biedt de ZV-E10 ondersteuning voor S-Log3, de standaard voor het maximaliseren van sensorprestaties in professionele camera's. S-Log3 biedt een breder dynamisch bereik, zodat u beschikt over meer visuele gegevens die u nodig hebt voor een uitgebreidere kleurenregeling tijdens de postproductie op een PC.

Voorbeeldfoto gemaakt met de ZV-E10
Maak 4K HDR-films met levensechte kleuren
De camera biedt ondersteuning voor 4K HDR-opnamen (High Dynamic Range) met het vooraf ingestelde HLG-beeldprofiel. Daardoor kunt u natuurlijke, realistische kleuren in 4K HDR-films bereiken zonder postproductie of kleurgradaties.

Voorbeeldfoto van een persoon
Stel de overgangen nauwkeurig af wanneer u van focus wisselt
Als u overschakelt van het ene naar het andere onderwerp, beschikt u over fijnkorrelige bediening van de overgangssnelheid van de autofocus. Met de overgangssnelheid bepaalt u of een overgang snel of geleidelijk verloopt. Er zijn zeven niveaus beschikbaar.

Voorbeeldfoto gemaakt met de ZV-E10
Time-lapsefilms maken
Met de modus voor intervalopnamen van de ZV-E10 kunt u meeslepende time-lapsefilms samenstellen op basis van foto's. Het opname-interval kan worden ingesteld op 1 tot 60 seconden tussen de foto's, met een maximum van 9,999 opnamen. U kunt op de camera zien hoe de film eruit komt te zien en vervolgens met de Imaging Edge Desktop-app van Sony het definitieve resultaat op een PC maken.

Afbeelding van een persoon die de modus voor USB-streaming gebruikt
Het instellen van een livestream is heel eenvoudig
U hebt slechts één kabel nodig om de ZV-E10 als online communicatiemiddel te gebruiken. Zo profiteert u optimaal van de grote sensor en ingebouwde microfoon. Verbind de ZV-E10 met een PC of met een Sony Xperia™-smartphone via een USB Type-C®-kabel om de ZV-E10 als externe camera te gebruiken. U kunt de modus voor USB-streaming toewijzen aan een knop om snel te kunnen streamen.

Een illustratie van de batterijlevensduur
Maak langdurig opnamen zonder zorgen over de batterij
Als u buiten opnamen maakt of ergens waar geen stopcontact is, kunt u erop vertrouwen dat u met de batterij van de camera tot 125 minuten aan onafgebroken filmopnamen en tot 440 foto's kunt maken. De camera biedt ook ondersteuning voor externe stroomtoevoer door middel van een USB Type-C®-aansluiting waarop u een externe mobiele batterij kunt aansluiten voor nog een langere opnameduur of nog meer foto's.

Productafbeelding van de ZV-E10 met de AC-PW20AM
Schakel over naar netstroom als u lang opnamen maakt
Het maakt niet uit of u een livestream maakt of langdurig binnen opnamen maakt met toegang tot een stopcontact, met een netstroomadapter als de AC-PW20AM (apart verkrijgbaar) hoeft u nooit bang te zijn dat u zonder stroom komt te zitten.

Afbeelding van een persoon die de ZV-E10 tijdens het lopen gebruikt
Verbeterde functies voor beeldstabilisatie en bewerking
De ingebouwde gyro neemt metagegevens van camerabewegingen op. Met de hand opgenomen beeldmateriaal wordt in de postproductie gladgestreken en gestabiliseerd. Met Catalyst Browse / Catalyst Prepare kunt u geautomatiseerde compensatie voor bewegingen en niveaus van bijsnijden uitbalanceren. Catalyst benut ook de opgenomen rotatiegegevens van de camera.

KENMERKEN – SONY VLOG CAMERA ZV-E10
- Met Sony E-mount voor meer dan 60 compatibele lenzen
- 24.3 megapixel
- APS-C-sensor
- Goede prestaties bij weinig licht
- Real-time Eye AF-systeem, 4K-videobeelden
- Bokeh-schakelaar voor onscherpe achtergrond
- Touchscreen voor een intuïtieve bediening
- Direct live streamen vanaf de camera via een computer of compatibel mobiel apparaat
- Showcase-modus voor productvideo's

IN DE DOOS
- Sony E 16-50mm F/3.5-5.6 PZ OSS objectief
- Lensdoppen
- AC-adapter
- USB-A naar USB-C-kabel
- NP-FW50 li-ion accu
- Schouderriem
- Windscherm
- Windschermadapter
- Netsnoer

Ringfoto De Bock is een grote speciaalzaak in het centrum van Hoofddorp. Wij zijn al 50 jaar hét adres voor deskundig advies op het gebied van foto camera's en objectieven, filmapparatuur en verrekijkers. Ook hebben wij een groot assortiment accessoires, zoals cameratassen, statieven, flitsers en filters. En ook voor het laten maken van officiële pasfoto's, portret- en familie- of groepsfoto's bent u hier op het juiste adres.

Sinds eind 2007 zijn wij aangesloten bij Ringfoto, de grootste foto retail organisatie van Europa. De keten omvat inmiddels 2500 winkels; speciaalzaken met een grote deskundigheid en service. Door krachtenbundeling en de daarbij gepaard gaande gunstige inkoopcondities krijgen onze klanten topkwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Alles op het gebied van foto en video is bij Foto De Bock te vinden. Onze klanten kopen apparatuur 'Plus'. Daar bedoelen wij mee: een goed advies bij aanschaf, uitleg en demonstratie van alle mogelijkheden en een stukje nazorg. Vragen of problemen? Geen punt, kom gewoon even langs.

WINKEL

Foto De Bock biedt:

 • Een groot assortiment compact camera's, systeemcamera's, spiegelreflexcamera's, camcorders en action cam's
 • Een groot assortiment accessoires zoals objectieven, flitsers, filters, statieven, selfie sticks, cameratassen, geheugenkaarten, accu's en battery grips, onderhoudsartikelen, lensdoppen, zonnekappen, afstandbedieningen, etc.
 • Verrekijkers
 • Digitale fotolijsten
 • Fotoprinters en negatiefscanners
 • Foto- en videobewerkingssoftware
 • Filmrolletjes, video cassettes, batterijen en laders, fotopapier, inktcartridges
 • Fotoalbums en plakartikelen
 • Fotolijsten en passepartouts
 • Fotostudio benodigdheden; lampen, statieven, reflectieschermen, achtergronden
 • Occasions

DIENSTEN

Bij Foto De Bock kunt u terecht voor onder meer:

 • Officiële pasfoto's voor paspoort, rijbewijs, ID-kaart en visum-aanvraag (ook India, VS)
 • Portretfoto's voor sollicitatie, LinkedIn, website, etc.
 • 1-uur fotoservice - Foto dupliceer en retoucheer service
 • Analoge films ontwikkelen en afdrukken
 • Foto's inlijsten
 • 3D Selfie's
 • Foto's op canvas, glas en hout
 • Afdrukken van posters
 • Camera reparaties
 • Digitaliseren van oud beeldmateriaal (smalfilm, video cassettes, dia's en negatieven)

STUDIO

Onze fotostudio verzorgt:

 • Familie- en gezinsportret fotografie
 • Productfotografie
 • Bedrijfsfotografie
 • Pasfoto's maken op locatie
 • Huwelijksreportages

Een vaak gehoorde uitspraak in onze winkel luidt: "De Bock gevraagd, altijd geslaagd!"

Heeft u een vraag over een dienst of product, bel ons op 023-5617386 of stuur een mailtje naar info@fotodebock.nl

Service Totaal Plan, de zorgeloze zekerheid voor uw foto-video apparatuur

 • Materiaal- en fabricagefouten (na de garantieperiode)
 • Bedieningsfouten
 • Mechanische accu gebreken
 • Stoot- en valschade
 • Brand, bliksem, explosie
 • Vloeistofschade
 • Display breuk
 • Wereldwijde dekking
 • Geen eigen risico
 • Huidige aankoop compensatie
 • Eénmalige premie of maandelijkse afschrijving
 • Volledige schade afwikkeling
 • lage premie v.a € 3,- per maand

Lees hier meer over deze verzekering

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: