Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Ricoh WG-80 zwart + tas

Ricoh WG-80 zwart + tas
Ricoh WG-80 zwart + tas
Ricoh WG-80 zwart + tas
NIEUW
Ricoh WG-80 zwart + tas
Ricoh WG-80 zwart + tas
Ricoh WG-80 zwart + tas
Ricoh WG-80 zwart + tas

Ricoh WG-80 zwart + tas

Compromisloze bescherming tegen water, schokken, stof en vorst.
Met functies als compromisloze waterdichtheid - goed voor twee uur continu gebruik op een diepte van 14 meter - vorstbestendigheid* die werking garandeert bij temperaturen van -10 °C, schokbestendigheid die bestand is tegen een val van 1,6 meter, en pletbestendigheid die bestand is tegen krachten van 100 kgf, kan deze robuuste camera onder alle omstandigheden worden gebruikt.
* De capaciteit van de batterij neemt af naarmate de omgevingstemperatuur daalt, waardoor het aantal foto's dat met één keer opladen kan worden gemaakt, afneemt.

Een robuuste body klaar voor het outdoor leven
De WG-80 is ontworpen voor elke denkbare buitenomgeving en maakt deze ervaring compleet met functies als de onderwatermodus voor onderwaterfotografie en een instelling voor buitenweergave die de helderheid van de monitor aanpast aan het omgevingslicht.

Haarscherpe beelden met hoge resolutie dankzij 5X optische zoom vanaf groothoek van 28mm*.
Geniet van de high-definition beeldkwaliteit die wordt geboden door een camera met ongeveer 16 effectieve megapixels, een lens met 5× optische zoom vanaf een groothoek van 28 mm *, en beeldverwerking met "ultra-hoge resolutie"-technologie.
* 35 mm formaat equivalent
Macroverlichting via de ring LED lampjes met een helderheid die in vijf niveaus kan worden ingesteld.

Met de WG-80 kunt u nu de helderheid van het ringlicht tijdens macro-opnamen wijzigen. Hierdoor kunt u een driedimensionaal effect creëren en het contrast met de achtergrond benadrukken, waardoor het scala aan opnamemogelijkheden wordt uitgebreid.

Klaar voor op de werkplek.
De WG-80 is uitgerust met een body dat bestand is tegen water, stof, kou en schokken, wat zo belangrijk is voor bouwplaatsen, en heeft ook zes LED-lampen rond de lens voor verlichting bij macrofotografie.

De weersbestendige avonturen camera
Een robuuste body waar je op kunt vertrouwen in de zwaarste omstandigheden. Uitzonderlijk waterdicht tot 14 meter (tot 2 uur) en schokbestendig tot 1,6 meter.
Met functies als compromisloze waterdichtheid - goed voor twee uur continu gebruik op een diepte van 14 meter - vorstbestendigheid* die werking garandeert bij temperaturen van -10 °C, schokbestendigheid die bestand is tegen een val van 1,6 meter, en pletbestendigheid die bestand is tegen krachten van 100 kgf, kan deze robuuste camera onder alle omstandigheden worden gebruikt. * De capaciteit van de batterij neemt af naarmate de omgevingstemperatuur daalt, waardoor het aantal foto's dat met één keer opladen kan worden gemaakt, afneemt.

Hoge resolutie- met alle must-have functies
Haarscherpe beelden met hoge resolutie dankzij 5X optische zoom vanaf groothoek van 28mm*.
Dankzij een krachtige beeldprocessor met een back-illuminated CMOS sensor met een hoge optische efficiëntie en 16 effectieve megapixels maakt de WG-80 foto's met weinig ruis en een groot dynamisch bereik, die er zelfs als afdruk prachtig uitzien.
* 35 mm formaat equivalent.

Macroverlichting via de LED lichten met een helderheid die in vijf niveaus kan worden ingesteld. 
Met de WG-80 kunt u nu de ringverlichting met instelbare helderheid gebruiken. Door tijdens macro-opnamen de zes LED-lampjes met instelbare helderheid in te schakelen, kunt u een driedimensionaal effect creëren of het contrast met de achtergrond benadrukken, waardoor het scala aan opnamemogelijkheden wordt uitgebreid. De maximale helderheid is nu ongeveer twee keer zo helder als bij het vorige model.

LED-licht hoog
Verbreed uw creatieve horizon met Image Tone.
Pas foto's aan uw onderwerp of uw smaak aan met zes beeldtoonopties, waaronder de nieuwe functie Cross Process voor foto's met de unieke kleuring die wordt geassocieerd met filmontwikkelingstechnieken met kruisverwerking*, Vibrant voor rijke, heldere, levendige kleuren en Slide Film voor dynamische, contrastrijke beelden zoals die worden geproduceerd door omkeerfilm.
* Een methode voor het ontwikkelen van fotografische film waarbij ontwikkelaars die bedoeld zijn voor film van een verschillend type worden gebruikt om unieke kleuren te produceren.

Video's opnemen in Full HD HDMI  
De camera kan uiteraard Full HD-video (16:9) opnemen met 30 fps, maar biedt ook een High Speed Movie-modus voor het opnemen van slow-motion video en een Underwater Movie-modus die geschikt is voor het opnemen van video's onder water. De modi Movie en Underwater Movie bieden Movie SR (vibratiereductie), waarmee de effecten van cameratrillingen kunnen worden verminderd. Met de functies voor videobewerking in de camera kunt u video splitsen of filmstills maken van geselecteerde frames. Met de HDMI-aansluiting (type D) van de camera kunt u films weergeven op tv's en andere apparaten.

OUTDOOR display instelling
De helderheid van de LCD-monitor kan eenvoudig worden aangepast aan veranderingen in de omgevingslichtomstandigheden voor kijkgemak en een verbeterde opname-ervaring. De helderheid kan met maximaal twee stappen worden verhoogd om donkere delen van het scherm beter zichtbaar te maken in zonlicht, of met maximaal twee stappen worden verlaagd om schittering te verminderen voor nachtfotografie.

Modi voor verschillende scènes
Kies uit 25 opnamemodi.
De camera biedt instellingen die geschikt zijn voor elk onderwerp, waaronder een automatische beeldmodus die automatisch het type onderwerp herkent en de geschikte modus kiest, een landschapsmodus voor levendige opnamen van groene bomen of blauwe lucht, een Surf- en sneeuwmodus die geschikt is voor opnamen tegen de achtergrond van helder verlichte stranden of sneeuw uit de bergen, en een sportmodus voor opnamen van snel bewegende onderwerpen.

Onderwater functie.
De onderwatermodus van de WG-80, die speciaal is ontwikkeld voor onderwaterfotografie, vermindert de blauwe kleurzweem die zo vaak voorkomt in onderwateropnamen en past het contrast effectief aan om diffuus onderwaterlicht te compenseren.

Flits uit/Flits aan.
In deze stand maakt de camera twee foto's telkens wanneer de ontspanknop wordt ingedrukt, één met de flitser uit en de andere met de flitser aan, zodat u zich kunt concentreren op de compositie zonder te hoeven prutsen met de bediening.
* Beschikbaar in de onderwatermodus.

Maak verbazingwekkende macrofoto's met de verbeterde Digitale Microscoop-modus.
Met de verlichting van zes LED-lampen rond de lens ondersteunt de digitale microscoopmodus supermacrofotografie. Bij de standaard beeldgrootte van 2M biedt de WG-80 tot 6,6× zoom voor verbluffende resultaten die er bijna uitzien alsof ze met een microscoop zijn gemaakt. De WG-80 biedt nieuwe opties voor beeldformaten tot 12M* die de mogelijkheden van de digitale microscoopmodus nog verder uitbreiden met foto's die op groot formaat kunnen worden afgedrukt of die tijdens de nabewerking kunnen worden bijgesneden.

De LED-lampen branden automatisch, zelfs tijdens normale macrofotografie, zodat uw onderwerp altijd goed verlicht is. Een van de attracties van de WG-serie is dat u hiermee opnamen kunt maken van slechts 1 cm (0,03ft), zodat u veel dichter bij uw onderwerp kunt komen dan met een spiegelreflexcamera of smartphonecamera.
* De maximale zoom is 6,6× (gecombineerde optische en digitale zoom) bij het standaard beeldformaat van 2M, 1,8× (optische zoom) bij formaten van 4M, 5M, en 12M


Vol met welkome functies die het maken van foto's leuk maken!
Creatief zijn met digitale filters na het filmen!
Pas kleuren aan of gebruik speciale effecten om foto's te stylen voor een maximale impact.

Automatisch lachende gezichten vastleggen met Smile Capture! 
De camera detecteert portretonderwerpen en ontspant de sluiter automatisch wanneer hij het onderwerp ziet glimlachen.
De camera detecteert ook wanneer het onderwerp knippert en geeft het bericht weer, "Gesloten ogen zijn gedetecteerd"

Zelf-portret Assistent  
Wanneer de camera het gezicht van een geportretteerd onderwerp detecteert, gaan de macro-LED's rond de lens branden om uw positie in het kader aan te geven. De functie Smile Capture kan ook worden geactiveerd tijdens selfies.

Verklein gezichten met de Kleine gezichten filter!
Retoucheer foto's na de opname om gezichten kleiner te maken ten opzichte van de rest. Gezichten kunnen met ongeveer 5, 7 of 10 procent worden verkleind.
* Het gewenste resultaat kan onder sommige omstandigheden niet worden bereikt.

Tijd comprimeren met Interval Video!
Maak time-lapse-video's van stilstaande beelden die automatisch met vooraf ingestelde intervallen worden gemaakt.
Kies intervalinstellingen van 1, 5, 10, 30 of 60 minuten.
* De camera slaat de afzonderlijke stilstaande beelden niet afzonderlijk op.

Andere kenmerken

 • Autofocus met gezichtsdetectie en automatische belichting voor maximaal 32 onderwerpen
 • Auto Tracking AF
 • AF-lampje
 • Pixel Track SR
 • Continu-opnamen
 • Burst-opnamen
 • Auto bracketing
 • D-Range (dynamisch bereik) opties
 • Ink Rubbing filter/Quick movie editing
 • Ondersteuning voor afstandsbediening (afstandsbediening afzonderlijk verkrijgbaar) 

€ 347,00
Excl. BTW: € 286,78
 • Stock: Op voorraad
 • Model: Ricoh WG-80 zwart + tas - 3102677304423
 • EAN-code: 4002451006088

Ricoh WG-80 zwart + tas

Compromisloze bescherming tegen water, schokken, stof en vorst.
Met functies als compromisloze waterdichtheid - goed voor twee uur continu gebruik op een diepte van 14 meter - vorstbestendigheid* die werking garandeert bij temperaturen van -10 °C, schokbestendigheid die bestand is tegen een val van 1,6 meter, en pletbestendigheid die bestand is tegen krachten van 100 kgf, kan deze robuuste camera onder alle omstandigheden worden gebruikt.
* De capaciteit van de batterij neemt af naarmate de omgevingstemperatuur daalt, waardoor het aantal foto's dat met één keer opladen kan worden gemaakt, afneemt.

Een robuuste body klaar voor het outdoor leven
De WG-80 is ontworpen voor elke denkbare buitenomgeving en maakt deze ervaring compleet met functies als de onderwatermodus voor onderwaterfotografie en een instelling voor buitenweergave die de helderheid van de monitor aanpast aan het omgevingslicht.

Haarscherpe beelden met hoge resolutie dankzij 5X optische zoom vanaf groothoek van 28mm*.
Geniet van de high-definition beeldkwaliteit die wordt geboden door een camera met ongeveer 16 effectieve megapixels, een lens met 5× optische zoom vanaf een groothoek van 28 mm *, en beeldverwerking met "ultra-hoge resolutie"-technologie.
* 35 mm formaat equivalent
Macroverlichting via de ring LED lampjes met een helderheid die in vijf niveaus kan worden ingesteld.

Met de WG-80 kunt u nu de helderheid van het ringlicht tijdens macro-opnamen wijzigen. Hierdoor kunt u een driedimensionaal effect creëren en het contrast met de achtergrond benadrukken, waardoor het scala aan opnamemogelijkheden wordt uitgebreid.

Klaar voor op de werkplek.
De WG-80 is uitgerust met een body dat bestand is tegen water, stof, kou en schokken, wat zo belangrijk is voor bouwplaatsen, en heeft ook zes LED-lampen rond de lens voor verlichting bij macrofotografie.

De weersbestendige avonturen camera
Een robuuste body waar je op kunt vertrouwen in de zwaarste omstandigheden. Uitzonderlijk waterdicht tot 14 meter (tot 2 uur) en schokbestendig tot 1,6 meter.
Met functies als compromisloze waterdichtheid - goed voor twee uur continu gebruik op een diepte van 14 meter - vorstbestendigheid* die werking garandeert bij temperaturen van -10 °C, schokbestendigheid die bestand is tegen een val van 1,6 meter, en pletbestendigheid die bestand is tegen krachten van 100 kgf, kan deze robuuste camera onder alle omstandigheden worden gebruikt. * De capaciteit van de batterij neemt af naarmate de omgevingstemperatuur daalt, waardoor het aantal foto's dat met één keer opladen kan worden gemaakt, afneemt.

Hoge resolutie- met alle must-have functies
Haarscherpe beelden met hoge resolutie dankzij 5X optische zoom vanaf groothoek van 28mm*.
Dankzij een krachtige beeldprocessor met een back-illuminated CMOS sensor met een hoge optische efficiëntie en 16 effectieve megapixels maakt de WG-80 foto's met weinig ruis en een groot dynamisch bereik, die er zelfs als afdruk prachtig uitzien.
* 35 mm formaat equivalent.

Macroverlichting via de LED lichten met een helderheid die in vijf niveaus kan worden ingesteld. 
Met de WG-80 kunt u nu de ringverlichting met instelbare helderheid gebruiken. Door tijdens macro-opnamen de zes LED-lampjes met instelbare helderheid in te schakelen, kunt u een driedimensionaal effect creëren of het contrast met de achtergrond benadrukken, waardoor het scala aan opnamemogelijkheden wordt uitgebreid. De maximale helderheid is nu ongeveer twee keer zo helder als bij het vorige model.

LED-licht hoog
Verbreed uw creatieve horizon met Image Tone.
Pas foto's aan uw onderwerp of uw smaak aan met zes beeldtoonopties, waaronder de nieuwe functie Cross Process voor foto's met de unieke kleuring die wordt geassocieerd met filmontwikkelingstechnieken met kruisverwerking*, Vibrant voor rijke, heldere, levendige kleuren en Slide Film voor dynamische, contrastrijke beelden zoals die worden geproduceerd door omkeerfilm.
* Een methode voor het ontwikkelen van fotografische film waarbij ontwikkelaars die bedoeld zijn voor film van een verschillend type worden gebruikt om unieke kleuren te produceren.

Video's opnemen in Full HD HDMI  
De camera kan uiteraard Full HD-video (16:9) opnemen met 30 fps, maar biedt ook een High Speed Movie-modus voor het opnemen van slow-motion video en een Underwater Movie-modus die geschikt is voor het opnemen van video's onder water. De modi Movie en Underwater Movie bieden Movie SR (vibratiereductie), waarmee de effecten van cameratrillingen kunnen worden verminderd. Met de functies voor videobewerking in de camera kunt u video splitsen of filmstills maken van geselecteerde frames. Met de HDMI-aansluiting (type D) van de camera kunt u films weergeven op tv's en andere apparaten.

OUTDOOR display instelling
De helderheid van de LCD-monitor kan eenvoudig worden aangepast aan veranderingen in de omgevingslichtomstandigheden voor kijkgemak en een verbeterde opname-ervaring. De helderheid kan met maximaal twee stappen worden verhoogd om donkere delen van het scherm beter zichtbaar te maken in zonlicht, of met maximaal twee stappen worden verlaagd om schittering te verminderen voor nachtfotografie.

Modi voor verschillende scènes
Kies uit 25 opnamemodi.
De camera biedt instellingen die geschikt zijn voor elk onderwerp, waaronder een automatische beeldmodus die automatisch het type onderwerp herkent en de geschikte modus kiest, een landschapsmodus voor levendige opnamen van groene bomen of blauwe lucht, een Surf- en sneeuwmodus die geschikt is voor opnamen tegen de achtergrond van helder verlichte stranden of sneeuw uit de bergen, en een sportmodus voor opnamen van snel bewegende onderwerpen.

Onderwater functie.
De onderwatermodus van de WG-80, die speciaal is ontwikkeld voor onderwaterfotografie, vermindert de blauwe kleurzweem die zo vaak voorkomt in onderwateropnamen en past het contrast effectief aan om diffuus onderwaterlicht te compenseren.

Flits uit/Flits aan.
In deze stand maakt de camera twee foto's telkens wanneer de ontspanknop wordt ingedrukt, één met de flitser uit en de andere met de flitser aan, zodat u zich kunt concentreren op de compositie zonder te hoeven prutsen met de bediening.
* Beschikbaar in de onderwatermodus.

Maak verbazingwekkende macrofoto's met de verbeterde Digitale Microscoop-modus.
Met de verlichting van zes LED-lampen rond de lens ondersteunt de digitale microscoopmodus supermacrofotografie. Bij de standaard beeldgrootte van 2M biedt de WG-80 tot 6,6× zoom voor verbluffende resultaten die er bijna uitzien alsof ze met een microscoop zijn gemaakt. De WG-80 biedt nieuwe opties voor beeldformaten tot 12M* die de mogelijkheden van de digitale microscoopmodus nog verder uitbreiden met foto's die op groot formaat kunnen worden afgedrukt of die tijdens de nabewerking kunnen worden bijgesneden.

De LED-lampen branden automatisch, zelfs tijdens normale macrofotografie, zodat uw onderwerp altijd goed verlicht is. Een van de attracties van de WG-serie is dat u hiermee opnamen kunt maken van slechts 1 cm (0,03ft), zodat u veel dichter bij uw onderwerp kunt komen dan met een spiegelreflexcamera of smartphonecamera.
* De maximale zoom is 6,6× (gecombineerde optische en digitale zoom) bij het standaard beeldformaat van 2M, 1,8× (optische zoom) bij formaten van 4M, 5M, en 12M


Vol met welkome functies die het maken van foto's leuk maken!
Creatief zijn met digitale filters na het filmen!
Pas kleuren aan of gebruik speciale effecten om foto's te stylen voor een maximale impact.

Automatisch lachende gezichten vastleggen met Smile Capture! 
De camera detecteert portretonderwerpen en ontspant de sluiter automatisch wanneer hij het onderwerp ziet glimlachen.
De camera detecteert ook wanneer het onderwerp knippert en geeft het bericht weer, "Gesloten ogen zijn gedetecteerd"

Zelf-portret Assistent  
Wanneer de camera het gezicht van een geportretteerd onderwerp detecteert, gaan de macro-LED's rond de lens branden om uw positie in het kader aan te geven. De functie Smile Capture kan ook worden geactiveerd tijdens selfies.

Verklein gezichten met de Kleine gezichten filter!
Retoucheer foto's na de opname om gezichten kleiner te maken ten opzichte van de rest. Gezichten kunnen met ongeveer 5, 7 of 10 procent worden verkleind.
* Het gewenste resultaat kan onder sommige omstandigheden niet worden bereikt.

Tijd comprimeren met Interval Video!
Maak time-lapse-video's van stilstaande beelden die automatisch met vooraf ingestelde intervallen worden gemaakt.
Kies intervalinstellingen van 1, 5, 10, 30 of 60 minuten.
* De camera slaat de afzonderlijke stilstaande beelden niet afzonderlijk op.

Andere kenmerken

 • Autofocus met gezichtsdetectie en automatische belichting voor maximaal 32 onderwerpen
 • Auto Tracking AF
 • AF-lampje
 • Pixel Track SR
 • Continu-opnamen
 • Burst-opnamen
 • Auto bracketing
 • D-Range (dynamisch bereik) opties
 • Ink Rubbing filter/Quick movie editing
 • Ondersteuning voor afstandsbediening (afstandsbediening afzonderlijk verkrijgbaar) 

Ringfoto De Bock is een grote speciaalzaak in het centrum van Hoofddorp. Wij zijn al 50 jaar hét adres voor deskundig advies op het gebied van foto camera's en objectieven, filmapparatuur en verrekijkers. Ook hebben wij een groot assortiment accessoires, zoals cameratassen, statieven, flitsers en filters. En ook voor het laten maken van officiële pasfoto's, portret- en familie- of groepsfoto's bent u hier op het juiste adres.

Sinds eind 2007 zijn wij aangesloten bij Ringfoto, de grootste foto retail organisatie van Europa. De keten omvat inmiddels 2500 winkels; speciaalzaken met een grote deskundigheid en service. Door krachtenbundeling en de daarbij gepaard gaande gunstige inkoopcondities krijgen onze klanten topkwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Alles op het gebied van foto en video is bij Foto De Bock te vinden. Onze klanten kopen apparatuur 'Plus'. Daar bedoelen wij mee: een goed advies bij aanschaf, uitleg en demonstratie van alle mogelijkheden en een stukje nazorg. Vragen of problemen? Geen punt, kom gewoon even langs.

WINKEL

Foto De Bock biedt:

 • Een groot assortiment compact camera's, systeemcamera's, spiegelreflexcamera's, camcorders en action cam's
 • Een groot assortiment accessoires zoals objectieven, flitsers, filters, statieven, selfie sticks, cameratassen, geheugenkaarten, accu's en battery grips, onderhoudsartikelen, lensdoppen, zonnekappen, afstandbedieningen, etc.
 • Verrekijkers
 • Digitale fotolijsten
 • Fotoprinters en negatiefscanners
 • Foto- en videobewerkingssoftware
 • Filmrolletjes, video cassettes, batterijen en laders, fotopapier, inktcartridges
 • Fotoalbums en plakartikelen
 • Fotolijsten en passepartouts
 • Fotostudio benodigdheden; lampen, statieven, reflectieschermen, achtergronden
 • Occasions

DIENSTEN

Bij Foto De Bock kunt u terecht voor onder meer:

 • Officiële pasfoto's voor paspoort, rijbewijs, ID-kaart en visum-aanvraag (ook India, VS)
 • Portretfoto's voor sollicitatie, LinkedIn, website, etc.
 • 1-uur fotoservice - Foto dupliceer en retoucheer service
 • Analoge films ontwikkelen en afdrukken
 • Foto's inlijsten
 • 3D Selfie's
 • Foto's op canvas, glas en hout
 • Afdrukken van posters
 • Camera reparaties
 • Digitaliseren van oud beeldmateriaal (smalfilm, video cassettes, dia's en negatieven)

STUDIO

Onze fotostudio verzorgt:

 • Familie- en gezinsportret fotografie
 • Productfotografie
 • Bedrijfsfotografie
 • Pasfoto's maken op locatie
 • Huwelijksreportages

Een vaak gehoorde uitspraak in onze winkel luidt: "De Bock gevraagd, altijd geslaagd!"

Heeft u een vraag over een dienst of product, bel ons op 023-5617386 of stuur een mailtje naar info@fotodebock.nl

Service Totaal Plan, de zorgeloze zekerheid voor uw foto-video apparatuur

 • Materiaal- en fabricagefouten (na de garantieperiode)
 • Bedieningsfouten
 • Mechanische accu gebreken
 • Stoot- en valschade
 • Brand, bliksem, explosie
 • Vloeistofschade
 • Display breuk
 • Wereldwijde dekking
 • Geen eigen risico
 • Huidige aankoop compensatie
 • Eénmalige premie of maandelijkse afschrijving
 • Volledige schade afwikkeling
 • lage premie v.a € 3,- per maand

Lees hier meer over deze verzekering

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: