Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

PASFOTO HOOFDDORP

PASFOTO zonder afspraak!

Pasfoto’s voor alle doeleinden

We maken pasfoto’s voor alle toepassingen! Dus zowel voor officiële zaken als een paspoort, ID kaart, visum of rijbewijs, als ook voor school, sportclub, museum jaarkaart of sollicitatie! En natuurlijk ook zomaar, voor in de portemonnee van oma, moeder of vriend(in). 
In Hoofddorp zijn wij het adres voor de beste pasfoto’s!

RDW Erkend

Onze pasfotoservice heeft een officiele RDW erkenning, waardoor wij voor de digitale aanlevering van uw pasfoto voor uw rijbewijs bij het RDW kunnen zorgdragen. In de kolom hier rechts leest u de de aanvraag in zijn werk gaat. Het is niet mogelijk om zelf een digitale pasfoto te uploaden voor een rijbewijsaanvraag. Dat dient altijd door ons te worden gedaan.

Rijbewijs online verlengen

Rijbewijs verlengen, bij ons doe je dat ONLINE. Hoe? Het is heel eenvoudig.
Kom langs om een pasfoto te maken (zonder afspraak)
Je verlengt je RIJBEWIJS in een paar simpele stappen:

1. We maken je digitale pasfoto.
2. Daarna sturen wij je aanvraag naar de RDW. Let op! Neem je rijbewijs mee!
3. Je ontvangt van ons 4 officiële pasfoto’s.
4. Je krijgt van de RDW een mail waarin staat hoe je het rijbewijs verder kunt aanvragen.
5. ongeveer 2 dagen later kan je het rijbewijs ophalen bij het gemeentehuis.

Officiele eisen

Voor een aantal toepassingen, zoals het paspoort en het rijbewijs gelden een aantal eisen waaraan een pasfoto moet voldoen. De belangrijkste zijn:

– een gesloten mond (een glimlachje mag!)
– de ooraanzet moet te bepalen zijn
– de wenkbrauwen mogen niet bedekt zijn
– een egaal grijze, blauwe of witte achtergrond
– geen hoofdbedekking (tenzij uit religieuze overtuiging)
– geen grote glimmende sieraden i.v.m. mogelijke reflecties

Pasfoto’s van baby’sOok van de allerkleinsten is een pasfoto noodzakelijk voor een reisdocument. Uiteraard maken we die ook. De eisen zijn formeel het zelfde als die voor volwassenen, echter men is flexibeler, als het gaat om de houding en de gesloten mond. Een paar handige tips voor een goed resultaat:

– Maak er geen ‘big deal’ van…Dit heeft z’n weerslag op het kind.
– Iets donkere kleding komt bij de allerkleinsten het contrast ten goede.
– Zorg voor een truitje of een vestje over het rompertje. Je kunt daaronder je handen kwijt, zodat die niet zichtbaar zijn terwijl je de kleine ondersteunt.
– Kies een goed moment van de dag. Als een kind wakker gemaakt moet worden in de kinderwagen, komt dat meestal het ‘humeur’ niet ten goede.
– Niet direct noodzakelijk voor een officieel document? Wacht dan nog even. Hoe ouder ze zijn hoe steviger het lijfje wordt en hoe langer ze lijken op hun eigen pasfoto..! Voor een leuke foto in de portemonnee is het natuurlijk nooit te vroeg!
– Vertrouw op de fotograaf! Uw kindje is niet de eerste. Het lukt ons eigenlijk altijd een foto te maken, die goedgekeurd zal worden!

Foreign documents

We offer ID photos for all purposes. For the US, Canada, India etc. We know about the requirements and sizes.

Gratis digitale pasfoto e-mailservice

Wij sturen altijd een digitale versie van de pasfoto per email. De digitale versie staat direct in uw e-mail box. Deze service is gratis. U ontvangt dan ook onze nieuwsbrief. U kunt de ontvangst van de nieuwsbrief altijd stopzetten.

Acceptatie garantie

Waar het gaat om goedkeuringseisen van uw pasfoto, krijgt u 100% garantie op de acceptatie. D.w.z. we maken de foto gratis opnieuw als deze toch niet geaccepteerd wordt. We betalen echter geen geld terug. Ook niet als u elders noodgedwongen andere foto’s heeft laten maken. De nieuwe set foto’s kan natuurlijk ook voor andere toepassingen worden gebruikt.

Klik hier om een afspraak met de gemeente te maken

 

WIST U DAT FOTO DE BOCK OOK EEN SNELPORTRET SERVICE HEEFT?
LEES HIEROVER VERDER….

SNELPORTRET SERVICE

WIN EEN ACTION CAM!

Elke maand trekken we een winnaar uit de onze pasfoto klanten die meedoen aan de “email actie”. Vul je naam en email adres in na het maken van de pasfoto en maak kans om een Action-Cam te winnen!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

INSCHRIJVEN

* indicates required

Met het abonneren op onze nieuwsbrief gaat u akkoord met de voorwaarden voor onze winacties

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@fotodebock.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: