Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Caruba

Caruba Portable Fotostudio LED Dimbaar 60x60x60cm Deze Portable Fotostudio is een compacte opgevouwen fotostudio tot het formaat van een tas. Transformeer deze compacte en stevige draagtas tot een zeer complete Caruba Portable Fotostudio met vier verschillende achtergronden, een diffuusdoek voor ..
€ 149,00
Excl. BTW:€ 123,14
Caruba Deep Parabolic Softbox 90cm Caruba Deep Parabolic Softbox 90cm Deze Caruba Deep Parabolic Softbox heeft een diameter van 90 centimeter en is 70 centimeter diep. De softbox wordt geleverd met een speedring voor Bowens flitsers. Met deze softbox creëer je een gelijkmatig en heel zacht licht..
€ 87,00
Excl. BTW:€ 71,90
Caruba Lensbal 100mm Met de Caruba Lensball maak je de meest creatieve foto's. Deze bol van massief, transparant en 100% zuiver glas zorgt voor nieuwe perspectieven bij bijvoorbeeld landschapsfotografie, architectuurfotografie en straatfotografie. De lensball is ideaal voor heldere en scherpe ref..
€ 24,95
Excl. BTW:€ 20,62
Caruba Lensbal 60mm Met de Caruba Lensball maak je de meest creatieve foto's. Deze bol van massief, transparant en 100% zuiver glas zorgt voor nieuwe perspectieven bij bijvoorbeeld landschapsfotografie, architectuurfotografie en straatfotografie. De lensball is ideaal voor heldere en scherpe refl..
€ 24,95
Excl. BTW:€ 20,62
Caruba Lensbal 80mm Met de Caruba Lensball maak je de meest creatieve foto's. Deze bol van massief, transparant en 100% zuiver glas zorgt voor nieuwe perspectieven bij bijvoorbeeld landschapsfotografie, architectuurfotografie en straatfotografie. De lensball is ideaal voor heldere en scherpe refl..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Caruba andex 1 De Caruba Andex 1 is een stevige rugtas met een ergonomische en comfortabele draagband, een handgreep op de bovenkant en een handgreep aan de rechter zijkant. Wanneer u de rugtas om heeft, kunt u de nylon band en extra stabilisatieband snel aantrekken zodat de rug stabiel….. op uw ..
€ 69,95
Excl. BTW:€ 57,81
Caruba rugtas Andex 2 De Caruba Andex 2 is een stevige rugtas met een ergonomische en comfortabele draagband, een handgreep op de bovenkant en een handgreep aan de rechter zijkant. Wanneer u de rugtas om heeft, kunt u de nylon band en extra stabilisatieband snel aantrekken zodat de rug stabiel…....
€ 67,00
Excl. BTW:€ 55,37
1 - 7 van 7 (1 pagina's)

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: