Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

FLIR

Het FLIR Oculair Ooggedeelte 4127309 is een rubberen eyecap voor uw monoculaire FLIR warmtebeeldcamera. Het oculairgedeelte is compatibel met warmtebeeldcamera's van de FLIR Scout en LS-series. U kunt het FLIR Oculair Ooggedeelte 4127309 gebruiken als reserveonderdeel, bijvoorbeeld wanneer u de..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
De FLIR Riem Holster Groen 4126886 (Molle geschikt) is een holster waarin u uw FLIR Warmtebeeldcamera veilig en eenvoudig kunt opbergen en vervoeren. De riemholster is geschikt voor monoculaire warmtebeeldcamera's van de Scout, LS- en PS-serie...
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
De FLIR Scout TK is de meest compacte en lichte monoculaire warmtebeeldcamera die op de markt verkrijgbaar is. U ziet het niet? De Scout TK ziet het wel! Deze warmtebeeldcamera maakt het mogelijk om tot een afstand van wel 100 meter warmte te detecteren. Dit populaire model bevat alle hoog..
€ 659,00
Excl. BTW:€ 544,63
1 - 3 van 3 (1 pagina's)

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: