Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Olivon

Het maanfilter verminderd de hoeveelheid licht dat van de maan komt, dit zorgt voor comfortabel observeren. Zonder een neutrale maanfilter is het licht van de maan te fel om comfortabel te bekijken. Het filter verhoogt het contrast van het oppervlak van de maan, terwijl de overtollige lichtvervuilin..
€ 29,00
Excl. BTW:€ 23,97
Deze complete filter- en oculairenset van Olivon past op refractor- en reflectortelescopen met een 2" (50,8 mm) oculairhouder. Het geheel wordt geleverd in een luxe en gevoerde koffer. Met de aankoop van deze set verrijkt u uw observaties met verschillende filters, of kunt u uw vergrotingen ver..
€ 399,00
Excl. BTW:€ 329,75
Het 5 mm Ultra Wide Angle oculair 70° 1,25 - 2" ontbreekt in deze set Deze complete filter- en oculairenset van Olivon past op refractor- en reflectortelescopen met 1,25" (31,7 mm) en 2" (50,8 mm) oculairhouders. Het geheel wordt geleverd in een luxe en gevoerde koffer. Met de aa..
€ 425,00
Excl. BTW:€ 351,24
1 - 3 van 3 (1 pagina's)

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: