Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

stock

stock
De WM4 Pro van Boya is een voordelige zenderset om geluid tijdens presentaties, interviews en gesprekken op te nemen. Er bestaan twee versies van de WM4 Pro: de K1 en K2. Momenteel bekijkt u de K2, welke geleverd wordt met twee zenders + lavaliermicrofoons. Bij de K1 ontvangt u één zender en lavalie..
€ 169,00
Excl. BTW:€ 139,67
De BY-BM3030 van Boya is een supercardioïde condensator richtmicrofoon, welke geschikt is voor algemene geluidsregistratie, bijvoorbeeld op locatie. De BY-BM3030 is compatibel met spiegelreflexcamera's, camcorders en audiorecorders. Voor een betrouwbaar geluid is deze richtmicrofoon uitgerust met ee..
€ 74,95
Excl. BTW:€ 61,94
1x Saramonic Shotgun Microfoon CamMic+;1x 3.5 jackplug kabel; 1x Garantie bewijs; 1x Full-color verpakking Saramonic Shotgun Microfoon CamMic+ De Saramonic CamMic+ is een stevige lichtgewicht shotgun-microfoon welke een hoogwaardige kwaliteit geluid doorzet naar uw DSLR- camera, videocamera en s..
€ 92,95
Excl. BTW:€ 76,82
Saramonic Shotgun Microfoon Vmic Pro De Vmic Pro van Saramonic is een unidirectionele condensatormicrofoon met een super-cardioide richtingskarakteristiek. De Vmic Pro is speciaal gemaakt voor dslr-camera’s en videocamera’s. De metalen behuizing van de Vmic garandeert een hoge betrouwbaarheid. U pl..
€ 185,00
Excl. BTW:€ 152,89
1x SR-M3 microfoon; 1x Windkap; 1x Verpakking..
€ 46,95
Excl. BTW:€ 38,80
1 - 5 van 5 (1 pagina's)

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: