Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Twinlader hahnel

Twinlader hahnel
De ProCube2  Voor Canon accu’s LP-E6 Lp-E8 LP-E17 Met deze design-lader kun je twee camera-accu's tegelijkertijd  snel opladen voor twee uccu’s 1,5uur , maar hij is ook geschikt  voor het laden van 4 AA-batterijen én USB-apparatuur. De accuplaat  is draadloos en gemakkelijk te verwisselen...
€ 69,00
Excl. BTW:€ 57,02
De ProCube2  Voor Nikon accu’s EN-EL14, EN-EL15, ENEL-25 Met deze design-lader kun je twee camera-accu's tegelijkertijd  snel opladen voor twee uccu’s 1,5uur , maar hij is ook geschikt  voor het laden van 4 AA-batterijen én USB-apparatuur. De accuplaat  is draadloos en gemakkelijk te verwi..
€ 69,00
Excl. BTW:€ 57,02
De ProCube2  Voor Sony accu’s NP-BX1 FW50 FZ100 Met deze design-lader kun je twee camera-accu's tegelijkertijd  snel opladen voor twee uccu’s 1,5uur , maar hij is ook geschikt  voor het laden van 4 AA-batterijen én USB-apparatuur. De accuplaat  is draadloos en gemakkelijk te verwisselen. D..
€ 69,00
Excl. BTW:€ 57,02
1 - 3 van 3 (1 pagina's)

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: