Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

My Studio

LED P4040-RGB POCKET LED LAMP Led verlichting voor het maken van videofilms en foto’s. Deze zeer krachtige unit is licht en power vault ineen. (Opladen van de mobile phone) 9 lichteffecten met o.a slow speed color, candlelight simulatie.Monitor simulatie. De lichtsterkte kan in 100 stappen ingest..
€ 129,00
Excl. BTW:€ 106,61
LUME CUBE met camera balhoofd De Portable Lighting Kit van Lume Cube is speciaal gemaakt voor foto en video content creators die graag werken met een DSLR camera en op zoek zijn naar een veelzijdig lampje, dat op creatieve manieren gemount kan worden. Deze Lume Cube Kit bestaat uit een Lume Cube..
€ 99,00
Excl. BTW:€ 81,82
My studio vlog kit Alles wat je nodig hebt voor het maken van je vlog filmpjes Een green screen  ( 2 x 3 meter ) Externe microfoon Video led ringlicht Een houder voor je mobiele telefoon statief ( 120 cm ) adapter en klemmen...
€ 74,99
Excl. BTW:€ 61,98
Vlogging Kit Led ringverlichting voor het maken van videofilms en foto’s. Bi color instelbaar. Met een mini staief voor met klem voor de mobilie telefoon. en een statiefje voor de lamp op te monteren In de USB aansluitkabel is de afstandsbediening geplaatst.  ..
€ 38,78
Excl. BTW:€ 32,05
Vlogging Kit met microfoon Led ringverlichting voor het maken van videofilms en foto’s.Met Dorr CV-01 cameramicrofoon Bi color instelbaar. Met een mini staief voor met klem voor de mobilie telefoon. en een statiefje voor de lamp op te monteren In de USB aansluitkabel is de afstandsbedienin..
€ 89,99
Excl. BTW:€ 74,37
LED SELFIE RINGLICHT Led ringverlichting voor het maken van videofilms en foto’s. Bi color instelbaar. Met een mini staief voor met klem voor de mobilie telefoon. en een klem om op een tafel  vast te maken  ..
€ 29,90
Excl. BTW:€ 24,71
1 - 6 van 6 (1 pagina's)

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: