Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Nachtrichtkijkers

De Yukon Sightline N450 (inmiddels N450S) is een digitale nachtrichtkijker, die uitgerust is met een ballistisch dradenkruis, afstandsmeter en 850nm infraroodstraal. Het apparaat is speciaal ontworpen voor jacht in de schemering en complete duisternis, maar ook gewoon overdag. De 2-in-1 richtkijker ..
€ 610,75
Excl. BTW:€ 610,75
De Yukon Sightline N455 (inmiddels N455S) is een digitale nachtrichtkijker, die uitgerust is met een ballistisch dradenkruis, afstandsmeter en onzichtbare infraroodstraal. Het apparaat is speciaal ontworpen voor jacht in de schemering en complete duisternis, maar ook gewoon overdag. De 2-in-1 richtk..
€ 643,80
Excl. BTW:€ 643,80
De Yukon Sightline N475S met Weaver Montage is een digitale nachtrichtkijker met wapen-montage, die voorzien is van een ballistisch dradenkruis, afstandsmeter en onzichtbare infraroodstraal. Het apparaat is speciaal ontworpen voor jacht in de schemering en complete duisternis, maar ook gewoon overda..
€ 734,71
Excl. BTW:€ 734,71
1 - 3 van 3 (1 pagina's)

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: