Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Cursussen

zaterdag en zondag 21 en 22 november zijn er Olympus demodagen bij Foto de Bock Op zaterdag is de gehele dag de Olympus  visionair ,fotograaf Arend Spaans aanwezig  die tips en advies geeft over alle vragen  over Olympus producten. Tevens houd Arend twee lezingen over het gebruik  en foto..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
GODOX Flitsset ● Twee complete flitssets met 300ws ● Twee sterke statieven voor perfecte ondersteuning ● Twee softboxen met grid om de creativiteit verder te stimuleren ● Werkt samen met het draadloze Godox X-systeem ● Bowens-S softbox mount voor eindeloze ● Uitbreidingsmogelijkheden MET ..
€ 399,00
Excl. BTW:€ 329,75
Olympus Experience "Nature Day" met Tom Reuvers Olympus Experience "Nature Day" met Tom Reuvers
INSCHRIJVING VERLOPEN
OLYMPUS EXPERIENCE “NATURE DAY” met TOM REUVERS VRIJDAG 23 SEPTEMBER 2022 van 10:00 tot 16:00 uur LOCATIE: Waterleiding Duinen bij ingang het Pannenland Vogelezang. Ochtend:  "fotograferen van dieren in de natuur" Middag:    "landschap en macro fotografie" Alles onder leiding van Olympus ..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 41,28
Workshop Studio flits opnamen Workshop Studio flits opnamen
INSCHRIJVING VERLOPEN
Workshop Studio flits opnamen Vrijdag 20 maart 2020 Heeft u een systeem of reflexcamera ? Wij leren u om nog mooiere flitsfoto's te maken met uw eigen reprtage flitser die los van de camera gebruikt kan worden. Wij laten u oa. kennis maken met het ‘lightshaper’ hyper parabolic Softbox s..
€ 0,00
Excl. BTW:€ 0,00
1 - 4 van 4 (1 pagina's)

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: