Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Studio Flitsers en Sets

Deze Excella basis Adapter kunt u gebruiken om al uw Casa accessoires op de Ample studioflitsers aan te kunnen sluiten...
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Deze AC-S2T AC voedingsset is geschikt voor de Falcon Eyes Studioflitser Satel Two. De adapter heeft een output van 12V en 15A. Middels deze voedingsset kunt de deze studioflitser van continuestroom voorzien. Ideaal voor gebruik in een fotostudio. Twee uitvoeringen Van deze voeding bestaan twe..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
De Falcon Eyes Adapter DBBW-EX Universeel is een adapter van een (studio)flitser naar een Bowens accessoire. Denk hierbij bijvoorbeeld aan softboxen, beauty dishes, snoots of octaboxen en allerlei soorten en maten. Door een willekeurige adapterring te bevestigen (met een diameter van 15,4 cm) in de ..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
De Falcon Eyes DBECBW adapter kan gebruikt worden om accessoires met een Linkstar/Bowens bajonet aansluiting, te bevestigen op Elinchrom flitsers. De studio flitser accessoires van Bowens zijn niet voorzien van een verwisselbare ring, maar met behulp van de DBECBW kunnen ze toch gebruikt worden in ..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Met behulp van de Falcon Eyes Adapter Ring DBWL voor Balcar kunt u voordelige Falcon Eyes softboxen, snoots en reflectoren plaatsen op uw Balcar flitser. Falcon Eyes heeft een breed assortiment softboxen, welke u met behulp van een adapterring op diverse merken flitsers kunt bevestigen. Hierdo..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Met behulp van deze adapter kunt u Bowens en Linkstar accessoires met S-bajonet monteren op flitsers met een ronde hals (9,5 cm). De Falcon Eyes flitsers uit de SS serie en de Linkstar flitsers uit de MT serie hebben deze ronde hals. Deze ring kan gemonteerd worden op flitsers met een halsmaat van m..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Met behulp van de Falcon Eyes SSA-FE adapterring kunt u Falcon Eyes accessoires met Falcon Eyes bajonetaansluiting monteren op flitsers zonder bajonetaansluiting, maar met een 9.5 cm hals. De Falcon Eyes flitsers uit de SS serie en de Linkstar flitsers uit de MT serie hebben geen bajonetaa..
€ 21,95
Excl. BTW:€ 18,14
Falcon Eyes heeft een breed assortiment softboxen, welke u met behulp van een Speedring (adapter) op diverse merken flitsers kunt bevestigen. Hierdoor kunt u een behoorlijk bedrag besparen op orginele softboxen van andere merken. De buitenmaat is 15,4 cm. Met behulp van deze Adapterring kunt u vo..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Falcon Eyes heeft een breed assortiment softboxen, welke u met behulp van een Speedring Adapter op diverse merken flitsers kunt bevestigen. Hierdoor kunt u een behoorlijk bedrag besparen op originele softboxen van andere merken. De binnenmaat van deze ring aan de kant van de (Broncolor) fl..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Falcon Eyes heeft een breed assortiment softboxen, welke u met behulp van een speedring (adapterring) op diverse merken flitsers kunt bevestigen. Hierdoor kunt u een behoorlijk bedrag besparen op orginele softboxen van andere merken. De buitenmaat is 15,4 cm. Met behulp van deze adapterring kunt ..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Falcon Eyes heeft een breed assortiment softboxen, welke u met behulp van een Speedring (adapter) op diverse merken flitsers kunt bevestigen. Hierdoor kunt u een behoorlijk bedrag besparen op orginele softboxen van andere merken. De buitenmaat is 15,4 cm, de binnenmaat is 11,9 cm. Met behulp van de..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Falcon Eyes heeft een breed assortiment softboxen, welke u met behulp van een adapterring op diverse merken flitsers kunt bevestigen. Hierdoor kunt u een behoorlijk bedrag besparen op orginele softboxen van andere merken. De buitenmaat is 15,4 cm. Met behulp van deze adapterring kunt u voordelige..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
De Falcon Eyes DBFEBW adapter kan gebruikt worden om Bowens accessoires te bevestigen op Falcon Eyes Studio flitsers. Indien de accessoires van Bowens niet zijn voorzien van een verwisselbare ring, maar met behulp van de DBFEBW kunnen ze toch gebruikt worden in combinatie met Falcon Eyes studio flit..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Falcon Eyes heeft een breed assortiment softboxen, welke u met behulp van een Speedring Adapter op diverse merken flitsers kunt bevestigen. Hierdoor kunt u een behoorlijk bedrag besparen op originele softboxen van andere merken. De binnenmaat van deze ring aan de kant van de (Multiblitz) flitser is&..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Falcon Eyes heeft een breed assortiment softboxen, welke u met behulp van een Speedring Adapter op diverse merken flitsers kunt bevestigen. Hierdoor kunt u een behoorlijk bedrag besparen op originele softboxen van andere merken. De binnenmaat van deze Speedring Adapter aan de kant van de (..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Falcon Eyes heeft een breed assortiment softboxen, welke u met behulp van een Speedring (adapter) op diverse merken flitsers kunt bevestigen. Hierdoor kunt u een behoorlijk bedrag besparen op orginele softboxen van andere merken. De buitenmaat is 15,4 cm. Met behulp van deze Adapterring kunt u voor..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Falcon Eyes heeft een breed assortiment softboxen, welke u met behulp van een Speedring (adapter) op diverse merken flitsers kunt bevestigen. Hierdoor kunt u een behoorlijk bedrag besparen op orginele softboxen van andere merken. De buitenmaat is 15,4 cm. Met behulp van deze Adapterring kunt u voor..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Deze afstandsbediening is geschikt voor flitsers uit de TF-L serie. Het LCD display toont hetzelfde als het display op de achterzijde van de flitsers. U kunt alle instellingen aanpassen, zoals het flitsvermogen, instellamp en pieper. U kunt schakelen tussen meerdere TF-L flitsers om van iedere flits..
€ 69,95
Excl. BTW:€ 57,81
 Deze Falcon Eyes Beschermkap kunt u gebruiken om zowel uw flitsbuis als instellamp te beschermen tijdens transport. De kap is gemakkelijk aan te sluiten met behulp van de Falcon Eyes bajonetaansluiting en is geschikt voor alle studio flitsers met deze bajonet aansluiting...
€ 7,49
Excl. BTW:€ 6,19
De RTC-1254-600-S2T flitsbuis is geschikt voor de Satel Two van Falcon Eyes. Indien uw flitsbuis defect is, kunt u deze eenvoudig zelf vervangen. De RTC-1254-600-S2T kan zowel voor de Canon- als Nikon-versie van de Satel Two worden gebruikt...
€ 149,00
Excl. BTW:€ 123,14
De Falcon Eyes Jackplug Adapter SCA-36 van 3,5 naar 6,3 mm is een verloopadapter om van een 3,5 mm jackplug een 6,3 mm jackplug te maken. De SCA-36 is voorzien van een 3,5 mm jackplug ingang en een 6,3 mm jackplug uitgang.  ..
€ 2,49
Excl. BTW:€ 2,06
De Falcon Eyes Jackplug Adapter SCA-63 van 6,3 naar 3,5 mm is een verloopadapter om van een 6,3 mm jackplug een 3,5 mm jackplug te maken. De SCA-36 is voorzien van een 6,3 mm jackplug ingang en een 3,5 mm jackplug uitgang...
€ 2,49
Excl. BTW:€ 2,06
Deze metalen hendel vervangt de standaard hendel (gemaakt van plastic) die u geleverd krijgt bij uw Falcon Eyes flitser. Met de metalen hendel zet u de flitsers extra vast in de juiste positie, zodat ze bij gebruik van grotere softboxen niet naar voren gaan hangen. De metalen hendels zijn geschikt v..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Adapterstekker van UK-stopcontacten naar alle apparatuur met een eurostekker. Geschikt voor stekkers met en zonder randaarde. De adapter heeft geen geïntegreerde zekering...
€ 4,25
Excl. BTW:€ 3,51
1 - 24 van 105 (5 pagina's)

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: