Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Studio Flitsers en Sets

Deze Excella basis Adapter kunt u gebruiken om al uw Casa accessoires op de Ample studioflitsers aan te kunnen sluiten...
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Deze AC-S2T AC voedingsset is geschikt voor de Falcon Eyes Studioflitser Satel Two. De adapter heeft een output van 12V en 15A. Middels deze voedingsset kunt de deze studioflitser van continuestroom voorzien. Ideaal voor gebruik in een fotostudio. Twee uitvoeringen Van deze voeding bestaan twe..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
De Falcon Eyes Adapter DBBW-EX Universeel is een adapter van een (studio)flitser naar een Bowens accessoire. Denk hierbij bijvoorbeeld aan softboxen, beauty dishes, snoots of octaboxen en allerlei soorten en maten. Door een willekeurige adapterring te bevestigen (met een diameter van 15,4 cm) in de ..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Falcon Eyes Adapter DBECBW Elinchrom naar Bowens Falcon Eyes Adapter DBECBW Elinchrom naar Bowens
2-3 Dagen
De Falcon Eyes DBECBW adapter kan gebruikt worden om accessoires met een Linkstar/Bowens bajonet aansluiting, te bevestigen op Elinchrom flitsers. De studio flitser accessoires van Bowens zijn niet voorzien van een verwisselbare ring, maar met behulp van de DBECBW kunnen ze toch gebruikt worden in ..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Met behulp van de Falcon Eyes Adapter Ring DBWL voor Balcar kunt u voordelige Falcon Eyes softboxen, snoots en reflectoren plaatsen op uw Balcar flitser. Falcon Eyes heeft een breed assortiment softboxen, welke u met behulp van een adapterring op diverse merken flitsers kunt bevestigen. Hierdo..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Falcon Eyes Adapterring DBBR Broncolor 8 cm Falcon Eyes Adapterring DBBR Broncolor 8 cm
2-3 Dagen
Falcon Eyes heeft een breed assortiment softboxen, welke u met behulp van een Speedring (adapter) op diverse merken flitsers kunt bevestigen. Hierdoor kunt u een behoorlijk bedrag besparen op orginele softboxen van andere merken. De buitenmaat is 15,4 cm. Met behulp van deze Adapterring kunt u vo..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Falcon Eyes heeft een breed assortiment softboxen, welke u met behulp van een Speedring Adapter op diverse merken flitsers kunt bevestigen. Hierdoor kunt u een behoorlijk bedrag besparen op originele softboxen van andere merken. De binnenmaat van deze ring aan de kant van de (Broncolor) fl..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Falcon Eyes heeft een breed assortiment softboxen, welke u met behulp van een Speedring (adapter) op diverse merken flitsers kunt bevestigen. Hierdoor kunt u een behoorlijk bedrag besparen op orginele softboxen van andere merken. De buitenmaat is 15,4 cm, de binnenmaat is 11,9 cm. Met behulp van de..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Falcon Eyes heeft een breed assortiment softboxen, welke u met behulp van een adapterring op diverse merken flitsers kunt bevestigen. Hierdoor kunt u een behoorlijk bedrag besparen op orginele softboxen van andere merken. De buitenmaat is 15,4 cm. Met behulp van deze adapterring kunt u voordelige..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
De Falcon Eyes DBFEBW adapter kan gebruikt worden om Bowens accessoires te bevestigen op Falcon Eyes Studio flitsers. Indien de accessoires van Bowens niet zijn voorzien van een verwisselbare ring, maar met behulp van de DBFEBW kunnen ze toch gebruikt worden in combinatie met Falcon Eyes studio flit..
€ 29,95
Excl. BTW:€ 24,75
Falcon Eyes heeft een breed assortiment softboxen, welke u met behulp van een Speedring Adapter op diverse merken flitsers kunt bevestigen. Hierdoor kunt u een behoorlijk bedrag besparen op originele softboxen van andere merken. De binnenmaat van deze ring aan de kant van de (Multiblitz) flitser is&..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Falcon Eyes Adapterring DBMBS Multiblitz DigiLite/CompactLite/Digix/Pro-x
2-3 Dagen
Falcon Eyes heeft een breed assortiment softboxen, welke u met behulp van een Speedring Adapter op diverse merken flitsers kunt bevestigen. Hierdoor kunt u een behoorlijk bedrag besparen op originele softboxen van andere merken. De binnenmaat van deze Speedring Adapter aan de kant van de (..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Falcon Eyes heeft een breed assortiment softboxen, welke u met behulp van een Speedring (adapter) op diverse merken flitsers kunt bevestigen. Hierdoor kunt u een behoorlijk bedrag besparen op orginele softboxen van andere merken. De buitenmaat is 15,4 cm. Met behulp van deze Adapterring kunt u voor..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Deze afstandsbediening is geschikt voor flitsers uit de TF-L serie. Het LCD display toont hetzelfde als het display op de achterzijde van de flitsers. U kunt alle instellingen aanpassen, zoals het flitsvermogen, instellamp en pieper. U kunt schakelen tussen meerdere TF-L flitsers om van iedere flits..
€ 69,95
Excl. BTW:€ 57,81
De Falcon Eyes Jackplug Adapter SCA-36 van 3,5 naar 6,3 mm is een verloopadapter om van een 3,5 mm jackplug een 6,3 mm jackplug te maken. De SCA-36 is voorzien van een 3,5 mm jackplug ingang en een 6,3 mm jackplug uitgang.  ..
€ 2,49
Excl. BTW:€ 2,06
De Falcon Eyes Jackplug Adapter SCA-63 van 6,3 naar 3,5 mm is een verloopadapter om van een 6,3 mm jackplug een 3,5 mm jackplug te maken. De SCA-36 is voorzien van een 6,3 mm jackplug ingang en een 3,5 mm jackplug uitgang...
€ 2,49
Excl. BTW:€ 2,06
Falcon Eyes Metalen Hendel voor Falcon Eyes-Flitsers HST-M8ML
2-3 Dagen
Deze metalen hendel vervangt de standaard hendel (gemaakt van plastic) die u geleverd krijgt bij uw Falcon Eyes flitser. Met de metalen hendel zet u de flitsers extra vast in de juiste positie, zodat ze bij gebruik van grotere softboxen niet naar voren gaan hangen. De metalen hendels zijn geschikt v..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Adapterstekker van UK-stopcontacten naar alle apparatuur met een eurostekker. Geschikt voor stekkers met en zonder randaarde. De adapter heeft geen geïntegreerde zekering...
€ 4,25
Excl. BTW:€ 3,51
De Falcon Eyes studioflitser SS-150D met 150Ws flitsvermogen is zeer geschikt voor het inrichten van een kleine studio of pasfotohoek. Dankzij de compacte afmetingen en het lichte gewicht is hij ook eenvoudig mee te nemen voor fotografie op locatie. De flitsbuis is eenvoudig zelf te vervangen. Dankz..
€ 89,95
Excl. BTW:€ 74,34
Deze studioflitser met 200Ws flitsvermogen is zeer geschikt voor het inrichten van een kleine studio of pasfotohoek. Dankzij de compacte afmetingen en het lichte gewicht is hij ook eenvoudig mee te nemen voor fotografie op locatie. De flitsbuis is eenvoudig zelf te vervangen. Dankzij de kantelbare b..
€ 99,95
Excl. BTW:€ 82,60
Deze professionele studioflitser heeft een flitsvermogen van 1200Ws en een instellamp met 250 Watt vermogen. De TF-L serie flitsers van Falcon Eyes zijn geavanceerde flitsers voor de veeleisende studiofotograaf. De flitsers bieden alles wat u van een professionele flitser mag verwachten, zoals een s..
€ 499,00
Excl. BTW:€ 412,40
De professionele Falcon Eyes Studioflitser TF-300A heeft een flitsvermogen van 300 Ws en een instellamp met 150 Watt vermogen. De TF-A serie flitsers van Falcon Eyes zijn uitgebreide flitsers voor de veeleisende studiofotograaf. De flitsers bieden alles wat u van een professionele flitser mag v..
€ 189,00
Excl. BTW:€ 156,20
De professionele Falcon Eyes studioflitser TF-301 met 300Ws flitsvermogen biedt alles wat u van een professionele flitser mag verwachten; een snelle oplaadtijd, robuuste metalen behuizing, professionele bajonetaansluiting voor accessoires, motorkoeling voor langdurig gebruik en een ingebou..
€ 199,00
Excl. BTW:€ 164,46
De professionele Falcon Eyes studioflitser TF-401 met 400Ws flitsvermogen biedt alles wat u van een professionele flitser mag verwachten; een snelle oplaadtijd, robuuste metalen behuizing, professionele bajonetaansluiting voor accessoires, motorkoeling voor langdurig gebruik en een ingebouwde s..
€ 229,00
Excl. BTW:€ 189,26
1 - 24 van 79 (4 pagina's)

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: