Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Reflectoren en Snoots

De Excella Bounce Licht is geschikt voor de Cyberflash en Cyberlite serie. De bounce zorgt ervoor dat het harde directe licht wordt gebroken en daardoor zachter wordt. Daarnaast wordt het licht hierdoor verspreid en kunt u meer diepte creëren...
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
De Excella Bounce Licht is geschikt voor de Digitflash en Digitlite serie. De bounce zorgt ervoor dat het harde directe licht wordt gebroken en daardoor zachter wordt. Daarnaast wordt het licht hierdoor verspreid en kunt u meer diepte creëren...
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
De Excella Bounce Licht is geschikt voor de Smartflash en Smartlite serie. De bounce zorgt ervoor dat het harde directe licht wordt gebroken en daardoor zachter wordt. Daarnaast wordt het licht hierdoor verspreid en kunt u meer diepte creëren...
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
  Deze Excella Kleppenset is geschikt voor de Cyberflash en Cyberlite serie. De vier kleppen kunt u gebruiken om het licht te bundelen om zo verschillende effecten te creëren.  ..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Deze Excella Kleppenset is geschikt voor de Smartflash en Smartlite serie. De vier kleppen kunt u gebruiken om het licht te bundelen om zo verschillende effecten te creëren...
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Deze Excella Kleppenset is geschikt voor de Casa serie. Met behulp van de vier kleppen van het voorzetstuk kunt u het licht bundelen en controleren. De kleppenset kunt u aansluiten op de standaardreflector...
€ 36,95
Excl. BTW:€ 30,54
Met deze Excella Reflector creëert u een softe lichtbundel, die geschikt is voor haarlicht of invullicht. Deze reflector is geschikt voor de Casa en Ample series...
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
Met de Excella Snoot creëert u een softe lichtbundel die ideaal is voor haarlicht of invullicht. Deze Snoot past op de Cyberflash en Cyberlite serie...
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Met de Excella Snoot creëert u een softe lichtbundel die ideaal is voor haarlicht of invullicht. Deze Snoot past op de Digitflash en Digitlite serie...
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Met de Excella Snoot creëert u een softe lichtbundel die ideaal is voor haarlicht of invullicht. Deze Snoot past op de Smartflash en Smartlite serie...
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Deze reflector wordt standaard meegeleverd met de flitsers uit de Casa en Ample series...
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Deze ovaalvormige Falcon Eyes Achtergrond Reflector is geschikt voor alle Falcon Eyes studioflitsers met Falcon Eyes bajonetaansluiting. De reflector levert een ideale lichtstroom voor de achtergrond, maar ook voor stillevens. De reflector is eenvoudig op uw flitser te monteren met behulp van de..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 41,28
Deze Falcon Eyes Conische Snoot is vaak één van de eerst aangekochte accessoires voor alle soorten fotografie. De snoot concentreert het licht tot een redelijk softe lichtbundel, ideaal voor haar- of invullicht. De snoot wordt geleverd met twee honingraten met een diameter van 6 cm..
€ 32,95
Excl. BTW:€ 27,23
Deze zware en degelijke Falcon Eyes Conische Snoot heeft een opening van acht centimeter en wordt geleverd met vier kleurenfilters (namelijk rood, geel, blauw en groen) en twee honingraten. De Conische Snoot is één van de meest gewaardeerde accessoires. De snoot concentreert het licht ..
€ 43,95
Excl. BTW:€ 36,32
Deze Falcon Eyes Conische Snoot is geschikt voor alle SS serie flitsers en wordt geleverd met grid/honingraat. De snoot wordt vaak ingezet voor bijvoorbeeld haarlicht bij portretfotografie, of als achtergrondlicht bij portret-, product- of foodfotografie...
€ 18,95
Excl. BTW:€ 15,66
De Spherical Bol, ook wel bekend als diffuusbol, van Falcon Eyes zorgt ervoor dat het harde licht van de flits gebroken wordt en mooi zacht wordt weergegeven. Dankzij de ronde vorm van de bol en de doorsnede van 30 centimeter wordt het licht gelijk verspreid, zodat u  een egale belichting krijg..
€ 44,95
Excl. BTW:€ 37,15
De Spherical Bol, ook wel bekend als diffuusbol, van Falcon Eyes zorgt ervoor dat het harde licht van de flits gebroken wordt en mooi zacht wordt weergegeven. Dankzij de ronde vorm van de bol en de doorsnede van 40 centimeter wordt het licht enorm verspreid, zodat u meteen een behoorlijk egale belic..
€ 69,95
Excl. BTW:€ 57,81
Met behulp van deze Falcon Eyes Honingraat kunt u het licht van uw flitser uit de SS serie bundelen, tot een lichthoek van ongeveer 40 graden. De honingraat is bijvoorbeeld te gebruiken voor achtergrond-, detail- of haarlicht. In combinatie met de vier meegeleverde kleurenfilters kunt u de honingraa..
€ 26,95
Excl. BTW:€ 22,27
Deze Falcon Eyes Honingraat past op de standaard reflector met een diameter van 20 cm welke op alle Falcon Eyes studioflitsers met Falcon Eyes bajonetaansluiting gemonteerd kan worden. (zie: "Optionele Accessoires"). De honingraat zorgt ervoor dat het licht gebundeld wordt en in een rechte..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
De Falcon Eyes Kleppenset met vier beweegbare kleppen is een handig hulpmiddel om leuke effecten met licht te bereiken. De kleppenset is met vier stelschroeven te monteren op iedere flitser uit de SS serie van Falcon Eyes, maar ook op andere flitsers waarbij de diameter van de behuizing tussen de&..
€ 16,95
Excl. BTW:€ 14,01
De Falcon Eyes Optische Snoot FEA-OST-2, ook wel bekend als projectie spot, functioneert als een projector. De snoot biedt diverse mogelijkheden om op uw achtergrond extra effecten te creëren. De snoot is voorzien van een verstelbare lens waardoor het licht wordt geprojecteerd als een scherpe p..
€ 249,00
Excl. BTW:€ 205,79
Deze Falcon Eyes Reflector is geschikt voor alle Falcon Eyes studioflitsers met Falcon Eyes bajonetaansluiting. De reflector is ook te gebruiken in combinatie met een paraplu, dankzij een uitsparing aan de onderzijde. De reflector is uitgerust met een Falcon Eyes Bajonet aansluiten, deze is echter n..
€ 18,95
Excl. BTW:€ 15,66
Deze Falcon Eyes Standaard Reflector is geschikt voor de SS serie flitsers. Standaard zijn de flitsers uit de SS serie niet voorzien van een reflector. Deze reflector kunt u eenvoudig op de behuizing van de flitser schroeven. Met behulp van deze reflector kunt u de lichthoek beperken tot ongeveer 45..
€ 12,95
Excl. BTW:€ 10,70
Deze Linkstar Conische Snoot is vaak één van de eerst aangekochte accessoires voor alle soorten fotografie. De snoot concentreert het licht tot een redelijk softe lichtbundel, ideaal voor haar- of invullicht. De snoot wordt geleverd met twee honingraten met een diameter van 6 cm, maar ..
€ 32,95
Excl. BTW:€ 27,23
1 - 24 van 33 (2 pagina's)

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: