Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Microfoons

De Boya 3.5mm TRS naar Lightning Adapter 35C-L is een adapter om geluid op te nemen op een iPhone of iPad met Lightning ingang. Via de 3.5 mm jackplug sluit u de adapter aan op een externe microfoon, u sluit de Lightning connector aan op uw iPhone of iPad. De 35C-L wordt geleverd in een handig etui..
€ 53,68
Excl. BTW:€ 53,68
De Boya 3,5mm TRS naar USB 35C- USB C kunt u gebruiken wanneer u geluidsopnames op uw USB-C smartphone wilt opnemen. U kunt de connector gebruiken in combinatie met een microfoon, zender en ontvanger. Of in combinatie met de Boya 3,5mm TRS naar XLR Adapter XLR, dan sluit u de connector aan op de ada..
€ 49,55
Excl. BTW:€ 49,55
De Boya BY-M800 is een cardioïde condensatormicrofoon, welke onmisbaar is voor geluidsregistratie in uw studio. Wilt u opnames maken van bijvoorbeeld vocals, instrumenten, podcasts, voice-overs, of gewoon een opname in uw thuisstudio? Dan is de Boya BY-M800 zeer geschikt! De microfoon beschikt..
€ 95,04
Excl. BTW:€ 95,04
De Boya Clip-on Lavalier Microfoon BY-M2 voor iOS is een omnidirectionele, multi-inzetbare dasspeldmicrofoon met Lightning-adapter. De microfoon registreert geluiden in hoge kwaliteit en is daarmee een ideale accessoire voor interviews, vlogs en presentaties, zowel binnen als op locatie. De microfoo..
€ 30,54
Excl. BTW:€ 30,54
De Boya Condensator Shotgun Richtmicrofoon BY-BM2021 is een supercardioïde richtmicrofoon, welke uitermate geschikt is voor video- en geluidsregistratie met uw smartphone en camera. Voor een hoge betrouwbaarheid is deze richtmicrofoon gemaakt van ABS-materiaal en uitgerust met een ingebouw..
€ 30,54
Excl. BTW:€ 30,54
De Boya BY-DM100 is speciaal ontworpen voor producten met een USB-C aansluiting, zoals Android telefoons. Het is een professionele condensator-stereomicrofoon, geschikt voor zowel binnen als buiten. De Boya BY-DM100 werkt zonder batterijen en krijgt zijn voeding van de smartphone of ander usb-c..
€ 41,28
Excl. BTW:€ 41,28
De Boya Draadloze Handheld Microfoon BY-HM100 met Zender en Ontvanger bestaat uit een handheld microfoon met losse draadloze zender en ontvanger. De microfoon en zender zijn verbonden middels een XLR-aansluiting, wat inhoudt dat u later ook andere microfoons en audiobronnen met de zender kunt verbin..
€ 247,11
Excl. BTW:€ 247,11
De Boya BY-WHM8 met Ontvanger is een complete, breed inzetbare microfoonset met een draadloze handheld microfoon. Wilt u in hoge kwaliteit opnames maken van bijvoorbeeld interviews, spraak, zang of muziekproducties? Dan is deze set uitermate geschikt! Boya Handheld Microfoon BY-WHM8 De BY-WHM8 is ..
€ 205,79
Excl. BTW:€ 205,79
De Boya Draadloze Ontvanger BY-RX8 voor BY-WM8 Pro is een draadloze ontvanger, welke u kunt gebruiken met de draadloze microfoonsets BY-WM8 Pro-K1 en Pro-K2. De BY-RX8 is ideaal voor interviews, ENG/EFP, filmproducties en meer. Eén van de kenmerken van de BY-RX8 is de lage distortion-rate, wa..
€ 103,31
Excl. BTW:€ 103,31
De Boya BY-WXLR8 Pro is een draadloze XLR-zender, welke u kunt gebruiken met het Boya draadloze microfoonsysteem BY-WM8 Pro. Deze zender is compatibel met handheld- of condensatormicrofoons met XLR-uitgang, bijvoorbeeld de BY-HM100 (zie optionele accessoires). De zender beschikt naast een XLR-ingang..
€ 106,61
Excl. BTW:€ 106,61
De Boya Draadloze Zender BY-TX8 voor BY-WM8 Pro is een draadloze zender, welke u kunt gebruiken met de draadloze microfoonset BY-WM8 Pro-K1. De BY-TX8 is een uitbreiding van deze set en is ideaal voor interviews, ENG/EFP, filmproducties en meer. Deze zender (uitgevoerd met LCD-scherm) wordt standaar..
€ 95,04
Excl. BTW:€ 95,04
De Boya Duo Clip-on Lavalier Microfoon BY-M2D voor iOS is een dubbele omnidirectionele dasspeldmicrofoon met Lightning-adapter. De microfoon registreert geluiden in hoge kwaliteit en is daarmee een ideale accessoire voor interviews, vlogs of iedere andere situatie waarin twee stemmen opgenomen moete..
€ 61,12
Excl. BTW:€ 61,12
De BY-MA2 van Boya is een XLR audio-adapter waarmee u twee XLR-bronnen kunt aansluiten op uw camera. U verbindt de BY-MA2 met uw camera middels de ingebouwde 3.5 mm kabel. De BY-MA2 is zowel voor DSLR-camera’s als professionele ENG-camera’s te gebruiken. Zo wordt er een coldshoe adapter ..
€ 56,16
Excl. BTW:€ 56,16
De Boya Dynamische Handheld Instrument Microfoon BY-BM57 is een cardioïde microfoon welke uiterst geschikt is voor opnames van instrumentgeluid, zoals drums of gitaren. De microfoon beschikt over een ingebouwde pop-filter en wordt standaard geleverd met een kantelbare microfoonhouder en vijf me..
€ 67,73
Excl. BTW:€ 67,73
De Boya Dynamische Handheld Zang en Spraak Microfoon BY-BM58 is een cardioïde microfoon welke uiterst geschikt is voor vocale opnames. De microfoon beschikt over een ingebouwde pop-filter en wordt standaard geleverd met een kantelbare microfoonhouder en vijf meter lange XLR-naar-6.5mm kabel.&nb..
€ 67,73
Excl. BTW:€ 67,73
De Boya BY-M1000 is een grootmembraan condensatormicrofoon, welke onmisbaar is voor geluidsregistratie in uw studio. Wilt u opnames maken van bijvoorbeeld vocals, instrumenten, podcasts, voice-overs, of gewoon een opname in uw thuisstudio? Dan is de Boya-microfoon zeer geschikt! De Boya-microfoon b..
€ 111,57
Excl. BTW:€ 111,57
Deze set bestaat uit een BY-M1000 microfoon met daarbij alles wat u nodig heeft om deze op een tafel te plaatsen. Zo kunt u direct aan de slag om opnames te maken. De Boya BY-M1000 is een grootmembraan condensatormicrofoon, welke onmisbaar is voor geluidsregistratie in uw studio. Wilt u opnames mak..
€ 214,05
Excl. BTW:€ 214,05
De Boya BY-WHM8 Pro is een draadloze, breed inzetbare handheld microfoon. Wilt u in hoge kwaliteit opnames maken van bijvoorbeeld interviews, spraak, zang of muziekproducties? Dan is deze microfoon uitermate geschikt! De microfoon is compatibel met (accessoires van de) Boya microfoonsets BY-WM8 Pro-..
€ 106,61
Excl. BTW:€ 106,61
De BY-DM20 van Boya is een duo-lavaliermicrofoon, welke geschikt is voor iOS, Android (usb-c), pc’s en laptops. U verbindt de BY-DM20 met uw apparaat middels de meegeleverde Lightningkabel, usb-c kabel of usb-a kabel. De twee meegeleverde lavaliermicrofoons kunnen middels de 3.5 mm kabel worde..
€ 103,31
Excl. BTW:€ 103,31
De Boya Lavalier Microfoon BY-DM2 is een lichtgewicht en compacte microfoon, waarmee u (spraak)geluiden in hoge kwaliteit kunt opnemen via uw smartphone. De BY-DM2 is compatibel met alle Android-apparaten die beschikken over een USB C-aansluiting (Android-versie 5.0 of later). Middels de meegeleverd..
€ 66,07
Excl. BTW:€ 66,07
De BY-M1 Pro van Boya is een professionele lavaliermicrofoon, welke geschikt is voor smartphones en (dslr) camera’s. Dankzij de kabellengte van 6 meter heeft u voldoende bewegingsvrijheid. Het bijzondere is dat de BY-M1 Pro zowel geschikt is voor smartphones als voor camera’s. Midde..
€ 26,40
Excl. BTW:€ 26,40
De Boya Lavalier Microfoon voor BY-WM4 Pro is een kleine handige microfoon die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. De microfoon is voorzien van een dasspeld, waarmee hij makkelijk kan worden vastgeklemd aan bijvoorbeeld kleding. Deze lavalier microfoon beschikt over een 3,5mm mini jackpl..
€ 28,88
Excl. BTW:€ 28,88
De Boya Lavalier Microfoon voor BY-WM8 Pro is een kleine handige microfoon die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. De microfoon is voorzien van een dasspeld, waarmee hij makkelijk kan worden vastgeklemd aan bijvoorbeeld kleding. Bovendien beschikt deze lavalier microfoon over een vergren..
€ 33,02
Excl. BTW:€ 33,02
De BY-PVM3000M van Boya is een professionele high-end richtmicrofoon met een supercardioïde richtkarakteristiek. De ingebouwde preampmodule zorgt ervoor dat het geluid versterkt wordt. Van de BY-PVM3000 zijn twee versies leverbaar: S en M. U bekijkt momenteel de M-versie, met een lengte van 38 ..
€ 164,46
Excl. BTW:€ 164,46
1 - 24 van 95 (4 pagina's)