Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Klemmen en Adapters

Deze StudioKing Veerklem Set MC-1032-K2 bestaat uit 5 universele veerklemmen, welke u kunt gebruiken als hulpmiddel in uw studio of op locatie. Toepassing StudioKing Veerklem Set MC-1032-K2 Deze krachtige metalen veerklemmen zijn een ideaal hulpmiddel voor in de studio en kunnen veelzijdig worden ..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
De Veerklem met Flex Arm Flexi 3 is één van de hoogwaardige producten van Braun. Het hoogwaardige materiaal en de sterke klem zorgen voor een uitstekende combinatie om objecten, zoals een camera, op ongewone of onhandige locaties en plekken te monteren. De Flexi 3 heeft veel montage mo..
€ 32,95
Excl. BTW:€ 27,23
Linkstar Adapter BH-014 Male 3/8" Linkstar Adapter BH-014 Male 3/8"
2-3 Dagen
Een metalen adapter die bruikbaar is voor diverse doeleinden in uw studio. Gemakkelijk een verloop creeren van uw spigot naar een lang schroefdraad. - Buitendiameter: 25mm - Binnendiameter: 17mm - Schroefdraad: 3/8" male - Schroefdraad lengte: 25mm..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Deze adapter kan als verloop of verlengstuk (7,5 cm) worden gebruikt of als koppelstuk om 2 stangen met spigot adapter aaneen te koppelen. In bijde zijden past een standaard spigot adapter...
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Een verbindingsklem om 2 buizen aan elkaar te koppelen. Hij is te gebruiken voor buizen, tafels of wandjes met een maximale dikte van 35mm. De klemmen zijn van metaal en afgewerkt met rubber om beschadiging van de buis tegen te gaan...
€ 11,95
Excl. BTW:€ 9,88
De SA-UC1 is een buis/tafelklem met vaste spigot adapter en is te klemmem op een buis, tafel of muurtje met een dikte tot 35 mm. Deze handige buisklem is snel verstelbaar in hoogte of los te koppelen door schroefmechanisme. De metalen buisklem is afgewerkt met rubber om beschadiging van de buis of ..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
De SA-UC4 is een buis/tafelklem + spigot en is te klemmem op een buis, tafel of muurtje met een dikte tot 35 mm. Aan het uiteinde zit een opening (1.6cm) waar een verwisselbare spigotadapter in zit, deze heeft een schroefdraad van 1/4 male en 3/8 male. Hierop kunt u vervolgens een studiolamp/flitser..
€ 17,50
Excl. BTW:€ 14,46
Deze oerdegelijke en professionele dubbele buis- en tafelklem is vervaardigd uit metaal. De twee grote klemmen hebben een draagvermogen van 15 kg per stuk! In de klemmen past een tafel of buis met een dikte van maximaal 40 mm. De klemmen hebben elk een extra spigot-adapter aansluiting, zodat ze bijv..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 41,28
Met deze zware dubbele buisklem met diverse klemmogelijkheden, maakt u bijvoorbeeld snel een flexibele boomarm. Omhoog, omlaag, horizontaal of verticaal, het is geen enkel probleem. Hij is geschikt voor buizen met de volgende diameter: 19, 22, 25 en 28 mm. De klemmen en handles zijn zeer degelijk, v..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Met deze zware dubbele buisklem met diverse klemmogelijkheden, maakt u bijvoorbeeld snel een flexibele boomarm. Omhoog, omlaag, horizontaal of verticaal, het is geen enkel probleem. Hij is geschikt voor buizen met de volgende diameter: 16, 20, 28 en 31,5 mm. De klemmen en handles zijn zeer degelijk,..
€ 16,95
Excl. BTW:€ 14,01
Deze krachtige metalen veerklem met spigot adapter is een ideaal hulpmiddel in de studio en veelzijdig in gebruik. Een krachtige veer zorgt er voor dat hij met veel kracht van alles vast kan houden, zoals het klemmen van hulpmiddelen, ophangen van een flitser of achtergronddoek, of tegengaan van he..
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Een spigot houder die u aan plafond of muur kunt bevestigen. Op deze houder kunt u gemakkelijk accessoires koppelen die gebruik maken van een spigot, zoals flitser of reflectiescherm houder. De plaat die aan de muur of plafond kan worden bevestigd is 8x8 cm en is voorzien van 4 gaatjes. De plaat is ..
€ 16,50
Excl. BTW:€ 13,64
Deze universele parapluhouder past op bijna elk statief! In de opening van 8 mm past de steel van de flitsparaplu, die u vast zet met de schroef. Boven op de houder kan bijvoorbeeld een externe flitser worden geplaatst in combinatie met een hot shoe. Het schroefdraad is 1/4 male en 1/4 female...
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Onmisbaar in de studio. Het zal niet snel gebeuren dat er ergens geen plek is om deze klem vast te kunnen maken. Op deze klem past een verscheidenheid aan accessoires, allemaal om op elk gewenste plek een stevig bevestigingspunt te hebben. Ook een Flex-arm past op deze klem. Er wordt een spigot adap..
€ 23,50
Excl. BTW:€ 19,42
De spigot adapter wordt gebruikt om uw huidige spigot of schroefdraad te verlengen en zo de juiste schroefdraad te verkrijgen, om er zo diverse accessoires of flitsers op aan te kunnen sluiten...
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
De spigot adapter wordt gebruikt om uw huidige spigot of schroefdraad te verlengen en zo de juiste schroefdraad te verkrijgen, om er zo diverse accessoires of flitsers op aan te kunnen sluiten...
€ 6,95
Excl. BTW:€ 5,74
De spigot adapter wordt gebruikt om uw huidige spigot of schroefdraad te verlengen en zo de juiste schroefdraad te verkrijgen, om er zo diverse accessoires of flitsers op aan te kunnen sluiten...
€ 5,95
Excl. BTW:€ 4,92
Verloopnippel met een verloop van 1/4" naar 3/8" schroefdraad. Wordt uitgeleverd per 5. Deze verloopnippel kunt u bijvoorbeeld gebruiken om een artikel met een 3/8" female schroefdraad op een statief met een 1/4" male schroefdraad te monteren...
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
Degelijke kantelbare kunststof beugel met spigot adapters en paraplu houder. Hij wordt geleverd exclusief spigot adapters. De lengte van de SA-TB1 is 13,5 cm. De beugel kunt u voor diverse oplossingen gebruiken, een veel voorkomende combinatie is het gebruik met van uw cameraflitser, met deze ..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Met dit kunststof koppelstuk kunnen bijvoorbeeld 2 buizen verbonden worden. In de openingen van 1.6cm passen alle standaard spigot adapters...
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Deze achtergrondklemmen-set van StudioKing bestaat uit een tweetal klemmen van 15cm. De klem is praktisch voor het bevestigen van diverse studioaccessoires. De klem voorkomt bijvoorbeeld het ongewenste afrollen van uw achtergrondpapier. De achtergrondklem weegt slechts 98 gram (per stuk) en heeft de..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 6,57
De StudioKing Metalen Multi Veerklem MC-1085A 6 Inch is een handige accessoire voor het bevestigen van diverse studio accessoires. De klem heeft een zeer krachtige veer, waardoor alles stevig vast gehouden kan worden . De MC-1085A is gemaakt van metaal en heeft een kunststof afwerking aan de punte..
€ 9,49
Excl. BTW:€ 7,84
De stevige Tristar metalen buisklem heeft twee spigots waarvan één tevens voorzien is van een 1/4" (male) schroefdraad. De buisklem past vrijwel om elk statief met een diameter van 20 - 100 mm. Hij is met name geschikt om flitsers aan een autopole te bevestigen. De ..
€ 34,95
Excl. BTW:€ 28,88
De StudioKing Spigot Montage Plaat 3/8” Male is een spigot met daarop een montageplaat met een diameter van 56mm. Aan de bovenkant is de spigot uitgerust met 3/8” male schroefdraad. Het gewicht van dit artikel is slechts 94g. Toepassing Dit artikel kunt u bijvoorbeeld samen met een til..
€ 17,95
Excl. BTW:€ 14,83
1 - 24 van 27 (2 pagina's)

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: