Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Strobist

Het licht van de reportageflitser kan worden gemanipuleerd door de Falcon Eyes diffuser die direct op de flitser wordt gemonteerd. Ideaal in gebruik voor diffuus licht, maar ook voor diverse kleureffecten door de meegeleverde filters. Afmeting minimaal: 60 X 36mm Afmeting maximaal: 72 x 43mm..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
De Falcon Eyes diffusor SGA-DB150 is een extra accessoire voor de Falcon Eyes SG-100. Deze diffuusbal heeft een doorsnede van 15 cm zorgt voor een mooie zachte lichtspreiding. Met behulp van de optionele Falcon Eyes CA-SGU adapter kunt u deze diffusor op vrijwel iedere cameraflitser gebruiken. De..
€ 32,95
Excl. BTW:€ 27,23
Dankzij de flash bounce maakt u het flitslicht gespreid/diffuus wat betekent dat u geen slagschaduw heeft, u creëert een zacht licht verloop. U monteert de flash bounce gemakkelijk op de cameraflitser, ook het verwijderen is geen probleem...
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
De Falcon Eyes Honingraat SGA-HC1010-3 is een extra accessoire voor de Falcon Eyes SG-100. Met een honingraat kan het licht meer worden gebundeld om het goed te kunnen richten. Met behulp van de optionele Falcon Eyes CA-SGU adapter kunt u deze honingraat op vrijwel iedere cameraflitser gebruiken...
€ 19,95
Excl. BTW:€ 16,49
De Falcon Eyes kleppenset SGA-BD4 is een extra accessoire voor de Falcon Eyes SG-100. Met een kleppenset kunt u het licht richten, en bepaalde gedeeltes afschermen om te zorgen dat daar geen licht valt. Met behulp van de optionele Falcon Eyes CA-SGU adapter kunt u deze kleppenset op vrijwel ieder..
€ 24,95
Excl. BTW:€ 20,62
De Falcon Eyes mini reflector SGA-SR178W is een extra accessoire voor de Falcon Eyes SG-100. Een schaalreflector, ook wel beauty dish genoemd, zorgt voor een geheel andere licht-output met meer spreiding en een gemiddeld contrast. Met behulp van de optionele Falcon Eyes CA-SGU adapter kunt u deze..
€ 27,95
Excl. BTW:€ 23,10
Falcon Eyes popup Softbox Zilver ESA-SB2030S 20x30 cm voor Camera Flitser is in slechts enkele seconden uitgevouwen en te plaatsen op uw camera flitser d.m.v een klittenbandsluiting. De softbox zorgt voor een mooie zachte uitlichting...
€ 28,95
Excl. BTW:€ 23,93
Bent u op zoek naar meer mogelijkheden voor uw camera flitser? Deze kit heeft drie verschillende accessoires, met elk hun eigen effect. In deze set zitten een honingraat, dubbelzijdige reflector en een lichtgewicht opvouwbare softbox. Honingraat en Softbox Met be..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 41,28
De Falcon Eyes Triflash HS3-57P is geschikt voor drie cameraflitsers. De Triflash is ideaal voor gebruik op locatie, omdat het licht in gewicht en gemakkelijk mee te nemen is. De HS3-57P is voorzien van een spigot (met 1/4" female schroefdraad). Hij kan bovenop een statief met 1/4" schroe..
€ 10,95
Excl. BTW:€ 9,05
De Falcon Eyes universele camera flitser adapter CA-SGU is een universele cameraflitser adapter, die geschikt is voor de accessoires uit de SGA-serie en voor de Falcon Eyes SGA-K9 set. Deze adapter kan gebruikt worden voor iedere cameraflitser met een maximum breedte van 85 mm en een hoogte van 3..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
Universele strobist set boordevol accessoires om te experimenteren met licht. U plaatst de accessoires op de flitser met de meegeleverde universele adapter. Deze set kan gebruikt worden met iedere cameraflitser met een maximum breedte van 85 mm en een hoogte van 34 - 58 mm. Er zitten zeven acce..
€ 105,00
Excl. BTW:€ 86,78
Linkstar Universele Camera Flitser Adapter SLA-UM voor SLK-8 Deze adapter kan gebruikt worden voor iedere cameraflitser met een maximum breedte van 85 mm en een hoogte van 34 - 58 mm. Op deze adapter kunnen diverse accessoires worden geplaatst: o.a. Diffuusbol, Conische snoot etc.  ..
€ 8,49
Excl. BTW:€ 7,02
Deze Flash Bounce van Pixel is geschikt voor de Canon 270EX en 270EX II camera flitser. Het product Flash Bounce is ondertussen een begrip geworden. Een Flash Bounce is een kunststof kapje, dat binnen enkele seconden eenvoudig over de camera flitser geschoven kan worden, zonder het gebruik van klitt..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Deze Flash Bounce van Pixel is geschikt voor uw Canon 430EX en 430EX II camera flitser. Het product Flash Bounce is ondertussen een begrip geworden. Een Flash Bounce is een kuststof kapje, dat binnen enkele seconden eenvoudig over de camera flitser geschoven kan worden, zonder het gebruik van klitte..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Deze Flash Bounce van Pixel is geschikt voor de Metz 44AF-1 en 52AF-1 camera flitser. Het product Flash Bounce is ondertussen een begrip geworden. Een Flash Bounce is een kunststof kapje, dat binnen enkele seconden eenvoudig over de camera flitser geschoven kan worden, zonder het gebruik va..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Deze Flash Bounce van Pixel is geschikt voor de Nikon SB-700 camera flitser. Het product Flash Bounce is ondertussen een begrip geworden. Een Flash Bounce is een kunststof kapje, dat binnen enkele seconden eenvoudig over de camera flitser geschoven kan worden, zonder het gebruik van klitte..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Deze Flash Bounce van Pixel is geschikt voor de Nikon SB-N5 camera flitser. Het product Flash Bounce is ondertussen een begrip geworden. Een Flash Bounce is een kunststof kapje, dat binnen enkele seconden eenvoudig over de camera flitser geschoven kan worden, zonder het gebruik van klitten..
€ 3,95
Excl. BTW:€ 3,26
Deze Flash Bounce van Pixel is geschikt voor uw Sony HVL-F58AM camera flitser. Het product Flash Bounce is ondertussen een begrip geworden. Een Flash Bounce is een kuststof kapje, dat binnen enkele seconden eenvoudig over de camera flitser geschoven kan worden, zonder het gebruik van klittenband. Di..
€ 3,95
Excl. BTW:€ 3,26
Deze Studioking Speedlite Ringsoftbox is een ideale oplossing om het licht van uw speedlite flitser te verzachten en egaal te verspreiden. Ook het hinderlijke effect van rode ogen wordt hierdoor verminderd en harde schaduwen worden verzacht. Het licht van uw flitser wordt door de zilver reflecterend..
€ 39,95
Excl. BTW:€ 33,02
Het product Flash Bounce is ondertussen een begrip geworden. De Flash Bounce zorgt voor een mooiere spreiding en geeft een zacht licht. Deze uitvoering is geschikt voor de Nikon SB600...
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Dankzij de flash bounce maakt u het flitslicht gespreid/diffuus wat betekent dat u geen slagschaduw heeft, u creëert een zacht licht verloop. U monteert de flash bounce gemakkelijk op de cameraflitser, ook het verwijderen is geen probleem...
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Dankzij de flash bounce maakt u het flitslicht gespreid/diffuus wat betekent dat u geen slagschaduw heeft, u creëert een zacht licht verloop. U monteert de flash bounce gemakkelijk op de cameraflitser, ook het verwijderen is geen probleem...
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
Dankzij de flash bounce maakt u het flitslicht gespreid/diffuus wat betekent dat u geen slagschaduw heeft, u creëert een zacht licht verloop. U monteert de flash bounce gemakkelijk op de cameraflitser, ook het verwijderen is geen probleem.  ..
€ 9,95
Excl. BTW:€ 8,22
De Falcon Eyes CA-6A speedlite adapter is geschikt voor de volgende speedlites: Nikon: SB900 Nissin: Di866 Pentax: AF540FGZ Sigma: EF530 DG ST, EF530 DG Super, Yongnuo YN560 Staat uw cameraflitser hier niet tussen? Klik hier voor meer mogelijkheden. Afmeting adapter: 55 x 83 mm ..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 7,40
1 - 24 van 25 (2 pagina's)

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: