Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Boeken

Welk voer voor welke vogels? - De verschillende voederplaatsen - Een vogelvriendelijke tuin inrichten. Vogels het hele jaar door waarnemen en op de juiste manier voeren. De meningen over dit onderwerp zijn nog steeds verdeeld. Maar volgens nieuwe wetenschappelijke inzichten is het niet schadelij..
€ 14,95
Excl. BTW:€ 12,36
Digitale fotografie - weinig licht leert u om te gaan met camera´s, de fotografische uitrusting en de software die u nodig hebt om deze indrukwekkende beelden tot leven te brengen. Daarnaast leert u hoe u een en ander kunt toepassen en gebruiken. Vervolgens krijgt u goede raad over allerlei za..
€ 10,00
Excl. BTW:€ 8,26
Leer de wereld van de digitale fotografie door en door kennen met behulp van dit gebruiksvriendelijke handboek, samengesteld door een ervaren beroepsfotograaf. Dit ultieme naslagwerk voor het digitale tijdperk behandelt alles wat u moet weten over het maken, bewerken en verkopen van kwalitatief ster..
€ 10,00
Excl. BTW:€ 8,26
Iedereen vindt digitale technologie geweldig. Maar hoe zit het met al die herinneringen die u in oude dozen op zolder hebt staan? Al die lp's, 8mm-films, zwart-witfoto’s en vergeelde documenten? GO DIGITAL is hét boek om al uw oude herinneringen om te zetten naar moderne digitale besta..
€ 10,00
Excl. BTW:€ 8,26
Mode & reclame laat de mooiste foto´s van ´s werelds beste modefotografen zien. De creaties van bekenden namen uit de modewereld die op de korrel gezet zijn worden besproken. De interviews met de fotografen verschaffen veel informatie over hun filosofie en werkwijze. De bijschriften ..
€ 10,00
Excl. BTW:€ 8,26
1x The Ultimate Optics Guide to Rifle Shooting..
€ 34,95
Excl. BTW:€ 28,88
1 - 6 van 6 (1 pagina's)

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: