Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Instant Camera's & Films

Instant Camera's & Films
Canon.zoemini C kitje Met dagboekje en tasje Instant direct klaar camera met printer in zakformaat maakt 2”x3”sticker foto’s. De 5 megapixel camera is voorzien van een kleine spiegel  aan de voorkant om selfies te maken. en is een sleuf voor een Micro sd kaart. De foto’s kunnen via een us..
€ 129,00
Excl. BTW:€ 106,61
Canon.zoemini C Instant direct klaar camera met printer in zakformaat maakt 2”x3”sticker foto’s. De 5 megapixel camera is voorzien van een kleine spiegel  aan de voorkant om selfies te maken. en is een sleuf voor een Micro sd kaart. De foto’s kunnen via een usb kabel gekopieerd worden. leve..
€ 119,00
Excl. BTW:€ 98,35
Canon.zoemini C Instant direct klaar camera met printer in zakformaat maakt 2”x3”sticker foto’s. De 5 megapixel camera is voorzien van een kleine spiegel  aan de voorkant om selfies te maken. en is een sleuf voor een Micro sd kaart. De foto’s kunnen via een usb kabel gekopieerd worden. leve..
€ 119,00
Excl. BTW:€ 98,35
Canon Zoemini S kitje Instant direct klaar camera met printer in zakformaat Gebruik de Canon Mini Print-app om de 2”x3”sticker foto’s foto’s voor het printen aan te passen. De 5 megapixel camera is voorzien van een kleine spiegel Deze kan gebruik woden voor selfies. Aan de voorkant is een  s..
€ 149,00
Excl. BTW:€ 123,14
Canon Zoemini S Instant direct klaar camera met printer in zakformaat Gebruik de Canon Mini Print-app om de 2”x3”sticker foto’s foto’s voor het printen aan te passen. De 5 megapixel camera is voorzien van een kleine spiegel Deze kan gebruik woden voor selfies. Aan de voorkant is een  sleuf v..
€ 155,00
Excl. BTW:€ 128,10
Fujifilm Instax mini 11 Charcoal Gray Met automatische belichting en instelbare lens, is elke foto nu een hit! Dankzij stijlvolle kleuren en aanpasbaar ontwerp onderstreept het je look - en wordt het een cool accessoire. Meer individualiteit Onderstreep uw eigen stijl met de juiste kleurselec..
€ 77,00
Excl. BTW:€ 63,64
Fujifilm Instax mini 11 sky bleu Met automatische belichting en instelbare lens, is elke foto nu een hit! Dankzij stijlvolle kleuren en aanpasbaar ontwerp onderstreept het je look - en wordt het een cool accessoire. Meer individualiteit Onderstreep uw eigen stijl met de juiste kleurselectie! ..
€ 77,00
Excl. BTW:€ 63,64
Fuijifilm instax Mini 9 De fujifilm mini 9 heeft een Flitser voor optimale belichting, handmatige belichtingsinstelling,  high-key opnamefunctie, Fujinon-lens, foto-teller, geïntegreerde selfiespiegel en selfielens,  inclusief batterijen, draagriem, close-uplens. In een handig, aantrekkelijk d..
€ 69,00
Excl. BTW:€ 57,02
Fujifilm instax mini 9 flamingo pink De fujifilm mini 9 heeft een Flitser voor optimale belichting, handmatige belichtingsinstelling,  high-key opnamefunctie, Fujinon-lens, foto-teller, geïntegreerde selfiespiegel en selfielens,  inclusief batterijen, draagriem, close-uplens. In een handig, aa..
€ 67,00
Excl. BTW:€ 55,37
Fujifilm Instax Square Chalk White kalk witte, analoge instant camera, met vierkant beeldformaat (62x62 mm), ingebouwde flitser, geïntegreerde selfie spiegel, dubbele belichting, incl. 2x CR2 lithium batterijen Meer ervaringen. Meer herinneringen. Meer te bieden. Vierkant formaat Onbeperk..
€ 109,00
Excl. BTW:€ 90,08
Fujifilm Instax Wide 300 party set Fujifilm Instax Wide 300 party set
binnenkort leverbaar
Fujifilm Instax Wide 300 party set instax WIDE 300 Black De tofste plekken en leukste momenten leg je het liefst zo groot mogelijk vast. De instax WIDE matcht perfect met de grootse avonturen van jou en je beste maten.      De Fuji Instax Wide Party Set bestaat uit een instax wide 300 instant..
€ 157,00
Excl. BTW:€ 129,75
Polaroid Now - red De Polaroid Now camera omarmt modern ronde, vloeiende lijnen die zorgen voor een duidelijk andere look & feel van de camera en waardoor gebruikers deze nog makkelijker kunnen vasthouden en gebruiken. Deze analoge direct-klaar camera heeft alles wat je nodig hebt om elk leven..
€ 99,00
Excl. BTW:€ 81,82
Polaroid Now - yellow De Polaroid Now camera omarmt modern ronde, vloeiende lijnen die zorgen voor een duidelijk andere look & feel van de camera en waardoor gebruikers deze nog makkelijker kunnen vasthouden en gebruiken. Deze analoge direct-klaar camera heeft alles wat je nodig hebt om elk le..
€ 99,00
Excl. BTW:€ 81,82
1 - 13 van 13 (1 pagina's)

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: