Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

GoPro

GoPro
GoPro Hero 7 zilver GoPro Hero 7 zilver
aanbieding
Gopro Hero 7 Zilver De perfecte camera voor al je avonturen. Met vloeiende 4K-video en levendige WDR-foto's ziet elk moment er fantastisch uit. Met de GPS-functie kun je meten hoe snel, hoog en ver je ging. Je foto's en video's worden bovendien direct overgedragen naar de GoPro-app zo..
€ 219,99
Excl. BTW:€ 181,81
GoPro HERO 8 Black Mis geen moment meer! Met de Live Burst modus leg je 1,5 seconde voor en na een  actiemoment vast,zodat je het hoogtepunt niet mist.  Met SuperSmooth 2.0 beeldstabilisatie zijn de beelden nog beter van kwaliteit. En met TimeWarp 2.0 maak je timelapse opnames terwijl je be..
€ 369,00
Excl. BTW:€ 304,96
Stijg boven de actie uit met deze nieuwe bluetooth selfie stick! De selfie stick is te gebruiken met een telefoon of camera en ontworpen voor het vastleggen van de beste en mooiste groothoek beelden. De selfie stick is te gebruiken met vrijwel alle mobiele telefoons met android of apple software. De..
€ 59,95
Excl. BTW:€ 49,55
1 - 3 van 3 (1 pagina's)

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: