Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Canon EOS R7 body zwart

Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart
Canon EOS R7 body zwart

Canon EOS R7 body zwart

De EOS R7
Zet de erfenis van onze formidabele camera's uit de EOS 7D-serie voort en combineert ultramoderne prestaties en meedogenloze snelheid in een spiegelloze body uit de EOS R-serie van de volgende generatie.

EOS R-innovatie ontmoet APS-C-ontwerp
De EOS R7 is gebouwd rond een sensor van APS-C-formaat, dus lenzen bieden 1,6x meer telebereik dan de equivalente brandpuntsafstand op een full-frame camera. U zult het gevoel hebben dat u naast uw onderwerp staat, in staat om framevullende dierenportretten en krachtige actiefoto's vol impact vast te leggen.

Lanceeraanbieding met Canon Mount Adapter EF-EOS R
Upgrade gemakkelijk van je DSLR dankzij onze lanceringsaanbieding: in de doos zit de Canon Mount Adapter EF-EOS R. Gebruik je bestaande EF- en EF-S-lenzen van je DSLR en behoud dezelfde kwaliteit, prestaties en functionaliteit met de EOS R7. Onder voorbehoud van beschikbaarheid alleen tijdens de lancering van de EOS R7 en EOS R10.

Specificaties:
Dual Pixel CMOS AF II
AF die mensen, dieren en voertuigen herkent en volgt
Continu-opnamen tot 15 fps
Plus 30 fps bursts met de elektronische sluiter van de camera
32,5 megapixel APS-C-formaat sensor
De ideale balans tussen resolutie, snelheid en prestaties bij weinig licht
-5EV scherpstellen bij weinig licht 
Nauwkeurige scherpstelling bij weinig licht
ISO 32.000
Standaard maximale gevoeligheid
Full HD tot 120p
Voor supervloeiende bewegingen
Collaboratieve IS
Lichaams- en lensstabilisatie werken samen voor maximaal 7 stops bescherming tegen cameratrilling
4K/60p
Video opname
2,36 miljoen punten EVF
Met tot 120 fps verversingssnelheid
7,5 cm 1,62 miljoen dots variangle touchscreen
Een andere kijk op je onderwerp
DIGIC X-processor
Responsieve controle en minimale EVF-vertraging

Autofocus van de volgende generatie
Met deep learning AI & onderwerpherkenning

Beeldstabilisatie van het volgende niveau
7 stops bescherming tegen cameratrilling met RF-S 18-150 mm F3.5-6.3 IS STM tot 8 stops met andere RF-lenzen

Snelheid en prestaties die je zullen wegblazen
Het perfecte fotografische moment kan slechts fracties van een seconde duren, daarom hebben we de EOS R7 zo ontworpen dat hij uitzonderlijk snel is

Beeldstabilisatie
Van het volgende niveau Voor 7 stops bescherming tegen cameratrilling 
Stelt u zich eens voor dat u vanuit de hand foto's met een lange belichtingstijd kunt maken, waarbij opzettelijk bewegende onderwerpen onscherp worden weergegeven zonder naar een statief te grijpen. Of het vastleggen van supervloeiende video terwijl je met de camera loopt. De In-Body Image Stabilizer (IBIS) in de EOS R7 ontgrendelt allerlei nieuwe manieren om creatief te zijn en kan ervoor zorgen dat je opnieuw gaat nadenken over hoe je je camerasysteem gebruikt.

Houd het stabiel, zelfs als je dat niet bent
De IBIS van de camera werkt samen met de optische IS die in veel van onze RF-lenzen is ingebouwd. Dankzij de razendsnelle communicatiesnelheid en grote fysieke breedte van de RF-vatting, tot 7 stops met de RF-S 18-150 mm F3.5-6.3 IS STM en tot 8 stops met andere RF-lenzen met stabilisatie over 5 assen is mogelijk, waardoor stabiele fotografie uit de hand met lange sluitertijden mogelijk is zonder cameratrilling.

En als je opnamen maakt met niet-IS-lenzen (zoals snelle prime-lenzen), zorgt de brede lensvatting van het EOS R-systeem ervoor dat de IBIS van de EOS R7 nog steeds een zeer effectieve stabilisatie biedt tegen cameratrilling.

EOS R7 Panoramisch
Het systeem helpt ook bij het nivelleren van hellende horizonten en om onderwerpen scherp te houden wanneer u pant of panorama's maakt.

Rotsvaste films
Bij het opnemen van video worden IBIS en optische IS-systemen vergezeld door een derde stukje technologie: Movie Digital IS. Samen egaliseren deze systemen camerabewegingen zodanig dat je zou denken dat de beelden met een cardanische ophanging zijn gemaakt.

VIDEO AFSPELEN
Canon-camera
In een mum van tijd...
Snelheid en prestaties die u zullen verbazen
Het perfecte fotografische moment kan slechts fracties van een seconde duren, daarom hebben we de EOS R7 zo ontworpen dat hij uitzonderlijk snel is. Leg RAW-, JPEG- en HEIF-bestanden vast met maar liefst 15 fps 6 – of tot 30 fps 4 bij gebruik van de stille elektronische sluiter 7 van de camera – met continue AF en AE die constant reageren tijdens het fotograferen. Een top elektronische sluitertijd van 1/16.000 sec onthult details die vaak met het blote oog worden gemist.

DIGIC X-processor
Gemaakt om snel te reageren
De DIGIC X-processor van de camera zorgt voor een snelle, levendige bediening en elimineert vrijwel zoekervertraging voor een echt responsieve opname-ervaring. Tot 42 RAW-bestanden en 126 JPEG's kunnen worden vastgelegd in een enkele burst van 30 fps.

Vloeiende beweging, perfect vastgelegd op video
Bij het opnemen van video zijn framerates tot 60p beschikbaar in 4K en tot 120p bij het vastleggen van Full HD-opnames. Legt bewegende objecten vast met ongelooflijke precisie en creëert supervloeiende slow motion-effecten in postproductie.

Fluid Motion, perfect vastgelegd op video
Foto's en video die de verwachtingen tarten
Of je nu foto's of video's maakt, de 32,5 megapixel CMOS-sensor van de EOS R7 en het DIGIC X-beeldproces leveren verbluffende resultaten. De technische voordelen van het EOS R-systeem, gecombineerd met onze expertise op het gebied van optica en sensorontwerp, geven u een beeldkwaliteit die beter is dan alles wat u eerder heeft ervaren.

Beeldkwaliteit boven verwachting
Foto's zitten boordevol details, kleuren en dynamisch bereik - zelfs bij weinig licht dankzij een maximale gevoeligheid van ISO 32.000. 4K-videobeelden van zeer hoge kwaliteit kunnen worden geproduceerd door 7K-sensoruitvoer te oversamplen, terwijl Canon Log 3 zorgt voor een breed dynamisch bereik en bewerkingsopties na de opname.

Nieuwe functies, instinctief gevoel
Zet je volgende creatieve stappen met een camera die nieuwe technologie binnen handbereik brengt, maar toch net zo vertrouwd en instinctief aanvoelt als je DSLR. Nieuwe ontwerpkenmerken, zoals de gecombineerde AF-puntselector en het achterste bedieningswiel, worden vergezeld door klassieke EOS-bediening en direct herkenbare menupagina's, zodat u zich vanaf het begin thuis zult voelen.

Elektronische zoeker
Zelfs de verbluffende 120 fps 2,36 miljoen dots elektronische zoeker heeft een OVF Assist-modus, die degenen die overstappen van DSLR-camera's zal helpen.

Vari-Angle LCD-scherm
Een variangle LCD-scherm maakt het gemakkelijk om vanuit moeilijke hoeken te fotograferen. Verticale video-opname wordt ook ondersteund, waardoor het eenvoudig is om verhalen vast te leggen voor sociale media.

Gecombineerde AF-puntselector
Nieuwe ontwerpkenmerken zijn onder meer de gecombineerde AF-puntselector en het achterste bedieningswiel.

Het APS-C voordeel
De EOS R7 is gebouwd rond een sensor van APS-C-formaat, dus lenzen hebben meer 'telebereik' dan dezelfde brandpuntsafstand op een full-frame camera. Het kleinere sensorformaat maakt de EOS R7 ook draagbaarder - geweldig tijdens natuurreizen, het fotograferen van vliegshows of het vastleggen van actie langs de baan.

Integreren en uitbreiden
En over lenzen gesproken, je kunt al je bestaande EF- en EF-S-lenzen naar de EOS R7 brengen via een keuze aan Canon-vattingadapters , waar ze zullen presteren zoals je je herinnert - zo niet beter, dankzij de grotere functionaliteit van de EOS R-systeem.

Je kunt de EOS R7 aanpassen om precies te werken zoals jij dat wilt. Aanpasbare draaiknoppen en knoppen vormen een aanvulling op aangepaste opnamemodi en een programmeerbaar My Menu-scherm.

Delen, verzenden, streamen en verwerken
De EOS R7 is een aangesloten camera die hand in hand kan werken met je smartphone, tablet of computer via de Canon Camera Connect-app. Een Bluetooth Low Energy-link onderhoudt een verbinding met uw smart-apparaat, zodat u afbeeldingen en video's op volledig of kleiner formaat kunt doorbladeren, downloaden en delen via Wi-Fi - waar u ook fotografeert. De EOS R7 is ook gemaakt voor iPhone 11 , dus je kunt verbinding maken met een snelle USB-C-kabel.

Werk uw volgers op sociale media bij met spannende gebeurtenissen wanneer ze plaatsvinden, of stuur foto's rechtstreeks naar een klant als u professioneel werkt De EOS R7 maakt het zelfs mogelijk om live video naar YouTube te streamen .

Connectiviteitsdiagram
Begin vroeg met uw bewerkingsworkflow
Ingebouwde Wi-Fi maakt het gemakkelijk om onafhankelijk verbinding te maken met onze online gateway, image.canon, voor naadloze directe overdracht van 12 van uw afbeeldingen en videoclips naar cloudopslag om ze later te bekijken. Breng alle afbeeldingen over, zodat ze voor u klaar staan ​​wanneer u thuiskomt, of beoordeel, selecteer en verzend alleen de afbeeldingen die u verkiest.

Wat zit er in de doos
Alles wat je nodig hebt om je volgende stappen in fotografie en video te zetten.

EOS R7-camerabehuizing
Camerakap RF-5
Camerariem ER-R7
Overschoen ER-SC2
Batterijlader LC-E6E
Accu LP-E6NH
Batterijdeksel
AC-kabel
Gebruikershandleiding Kit

€ 1.627,00
Excl. BTW: € 1.344,63
 • Stock: Op voorraad
 • Model: Canon EOS R7 body zwart - 8714574671611
 • EAN-code: 8714574671611

Canon EOS R7 body zwart

De EOS R7
Zet de erfenis van onze formidabele camera's uit de EOS 7D-serie voort en combineert ultramoderne prestaties en meedogenloze snelheid in een spiegelloze body uit de EOS R-serie van de volgende generatie.

EOS R-innovatie ontmoet APS-C-ontwerp
De EOS R7 is gebouwd rond een sensor van APS-C-formaat, dus lenzen bieden 1,6x meer telebereik dan de equivalente brandpuntsafstand op een full-frame camera. U zult het gevoel hebben dat u naast uw onderwerp staat, in staat om framevullende dierenportretten en krachtige actiefoto's vol impact vast te leggen.

Lanceeraanbieding met Canon Mount Adapter EF-EOS R
Upgrade gemakkelijk van je DSLR dankzij onze lanceringsaanbieding: in de doos zit de Canon Mount Adapter EF-EOS R. Gebruik je bestaande EF- en EF-S-lenzen van je DSLR en behoud dezelfde kwaliteit, prestaties en functionaliteit met de EOS R7. Onder voorbehoud van beschikbaarheid alleen tijdens de lancering van de EOS R7 en EOS R10.

Specificaties:
Dual Pixel CMOS AF II
AF die mensen, dieren en voertuigen herkent en volgt
Continu-opnamen tot 15 fps
Plus 30 fps bursts met de elektronische sluiter van de camera
32,5 megapixel APS-C-formaat sensor
De ideale balans tussen resolutie, snelheid en prestaties bij weinig licht
-5EV scherpstellen bij weinig licht 
Nauwkeurige scherpstelling bij weinig licht
ISO 32.000
Standaard maximale gevoeligheid
Full HD tot 120p
Voor supervloeiende bewegingen
Collaboratieve IS
Lichaams- en lensstabilisatie werken samen voor maximaal 7 stops bescherming tegen cameratrilling
4K/60p
Video opname
2,36 miljoen punten EVF
Met tot 120 fps verversingssnelheid
7,5 cm 1,62 miljoen dots variangle touchscreen
Een andere kijk op je onderwerp
DIGIC X-processor
Responsieve controle en minimale EVF-vertraging

Autofocus van de volgende generatie
Met deep learning AI & onderwerpherkenning

Beeldstabilisatie van het volgende niveau
7 stops bescherming tegen cameratrilling met RF-S 18-150 mm F3.5-6.3 IS STM tot 8 stops met andere RF-lenzen

Snelheid en prestaties die je zullen wegblazen
Het perfecte fotografische moment kan slechts fracties van een seconde duren, daarom hebben we de EOS R7 zo ontworpen dat hij uitzonderlijk snel is

Beeldstabilisatie
Van het volgende niveau Voor 7 stops bescherming tegen cameratrilling 
Stelt u zich eens voor dat u vanuit de hand foto's met een lange belichtingstijd kunt maken, waarbij opzettelijk bewegende onderwerpen onscherp worden weergegeven zonder naar een statief te grijpen. Of het vastleggen van supervloeiende video terwijl je met de camera loopt. De In-Body Image Stabilizer (IBIS) in de EOS R7 ontgrendelt allerlei nieuwe manieren om creatief te zijn en kan ervoor zorgen dat je opnieuw gaat nadenken over hoe je je camerasysteem gebruikt.

Houd het stabiel, zelfs als je dat niet bent
De IBIS van de camera werkt samen met de optische IS die in veel van onze RF-lenzen is ingebouwd. Dankzij de razendsnelle communicatiesnelheid en grote fysieke breedte van de RF-vatting, tot 7 stops met de RF-S 18-150 mm F3.5-6.3 IS STM en tot 8 stops met andere RF-lenzen met stabilisatie over 5 assen is mogelijk, waardoor stabiele fotografie uit de hand met lange sluitertijden mogelijk is zonder cameratrilling.

En als je opnamen maakt met niet-IS-lenzen (zoals snelle prime-lenzen), zorgt de brede lensvatting van het EOS R-systeem ervoor dat de IBIS van de EOS R7 nog steeds een zeer effectieve stabilisatie biedt tegen cameratrilling.

EOS R7 Panoramisch
Het systeem helpt ook bij het nivelleren van hellende horizonten en om onderwerpen scherp te houden wanneer u pant of panorama's maakt.

Rotsvaste films
Bij het opnemen van video worden IBIS en optische IS-systemen vergezeld door een derde stukje technologie: Movie Digital IS. Samen egaliseren deze systemen camerabewegingen zodanig dat je zou denken dat de beelden met een cardanische ophanging zijn gemaakt.

VIDEO AFSPELEN
Canon-camera
In een mum van tijd...
Snelheid en prestaties die u zullen verbazen
Het perfecte fotografische moment kan slechts fracties van een seconde duren, daarom hebben we de EOS R7 zo ontworpen dat hij uitzonderlijk snel is. Leg RAW-, JPEG- en HEIF-bestanden vast met maar liefst 15 fps 6 – of tot 30 fps 4 bij gebruik van de stille elektronische sluiter 7 van de camera – met continue AF en AE die constant reageren tijdens het fotograferen. Een top elektronische sluitertijd van 1/16.000 sec onthult details die vaak met het blote oog worden gemist.

DIGIC X-processor
Gemaakt om snel te reageren
De DIGIC X-processor van de camera zorgt voor een snelle, levendige bediening en elimineert vrijwel zoekervertraging voor een echt responsieve opname-ervaring. Tot 42 RAW-bestanden en 126 JPEG's kunnen worden vastgelegd in een enkele burst van 30 fps.

Vloeiende beweging, perfect vastgelegd op video
Bij het opnemen van video zijn framerates tot 60p beschikbaar in 4K en tot 120p bij het vastleggen van Full HD-opnames. Legt bewegende objecten vast met ongelooflijke precisie en creëert supervloeiende slow motion-effecten in postproductie.

Fluid Motion, perfect vastgelegd op video
Foto's en video die de verwachtingen tarten
Of je nu foto's of video's maakt, de 32,5 megapixel CMOS-sensor van de EOS R7 en het DIGIC X-beeldproces leveren verbluffende resultaten. De technische voordelen van het EOS R-systeem, gecombineerd met onze expertise op het gebied van optica en sensorontwerp, geven u een beeldkwaliteit die beter is dan alles wat u eerder heeft ervaren.

Beeldkwaliteit boven verwachting
Foto's zitten boordevol details, kleuren en dynamisch bereik - zelfs bij weinig licht dankzij een maximale gevoeligheid van ISO 32.000. 4K-videobeelden van zeer hoge kwaliteit kunnen worden geproduceerd door 7K-sensoruitvoer te oversamplen, terwijl Canon Log 3 zorgt voor een breed dynamisch bereik en bewerkingsopties na de opname.

Nieuwe functies, instinctief gevoel
Zet je volgende creatieve stappen met een camera die nieuwe technologie binnen handbereik brengt, maar toch net zo vertrouwd en instinctief aanvoelt als je DSLR. Nieuwe ontwerpkenmerken, zoals de gecombineerde AF-puntselector en het achterste bedieningswiel, worden vergezeld door klassieke EOS-bediening en direct herkenbare menupagina's, zodat u zich vanaf het begin thuis zult voelen.

Elektronische zoeker
Zelfs de verbluffende 120 fps 2,36 miljoen dots elektronische zoeker heeft een OVF Assist-modus, die degenen die overstappen van DSLR-camera's zal helpen.

Vari-Angle LCD-scherm
Een variangle LCD-scherm maakt het gemakkelijk om vanuit moeilijke hoeken te fotograferen. Verticale video-opname wordt ook ondersteund, waardoor het eenvoudig is om verhalen vast te leggen voor sociale media.

Gecombineerde AF-puntselector
Nieuwe ontwerpkenmerken zijn onder meer de gecombineerde AF-puntselector en het achterste bedieningswiel.

Het APS-C voordeel
De EOS R7 is gebouwd rond een sensor van APS-C-formaat, dus lenzen hebben meer 'telebereik' dan dezelfde brandpuntsafstand op een full-frame camera. Het kleinere sensorformaat maakt de EOS R7 ook draagbaarder - geweldig tijdens natuurreizen, het fotograferen van vliegshows of het vastleggen van actie langs de baan.

Integreren en uitbreiden
En over lenzen gesproken, je kunt al je bestaande EF- en EF-S-lenzen naar de EOS R7 brengen via een keuze aan Canon-vattingadapters , waar ze zullen presteren zoals je je herinnert - zo niet beter, dankzij de grotere functionaliteit van de EOS R-systeem.

Je kunt de EOS R7 aanpassen om precies te werken zoals jij dat wilt. Aanpasbare draaiknoppen en knoppen vormen een aanvulling op aangepaste opnamemodi en een programmeerbaar My Menu-scherm.

Delen, verzenden, streamen en verwerken
De EOS R7 is een aangesloten camera die hand in hand kan werken met je smartphone, tablet of computer via de Canon Camera Connect-app. Een Bluetooth Low Energy-link onderhoudt een verbinding met uw smart-apparaat, zodat u afbeeldingen en video's op volledig of kleiner formaat kunt doorbladeren, downloaden en delen via Wi-Fi - waar u ook fotografeert. De EOS R7 is ook gemaakt voor iPhone 11 , dus je kunt verbinding maken met een snelle USB-C-kabel.

Werk uw volgers op sociale media bij met spannende gebeurtenissen wanneer ze plaatsvinden, of stuur foto's rechtstreeks naar een klant als u professioneel werkt De EOS R7 maakt het zelfs mogelijk om live video naar YouTube te streamen .

Connectiviteitsdiagram
Begin vroeg met uw bewerkingsworkflow
Ingebouwde Wi-Fi maakt het gemakkelijk om onafhankelijk verbinding te maken met onze online gateway, image.canon, voor naadloze directe overdracht van 12 van uw afbeeldingen en videoclips naar cloudopslag om ze later te bekijken. Breng alle afbeeldingen over, zodat ze voor u klaar staan ​​wanneer u thuiskomt, of beoordeel, selecteer en verzend alleen de afbeeldingen die u verkiest.

Wat zit er in de doos
Alles wat je nodig hebt om je volgende stappen in fotografie en video te zetten.

EOS R7-camerabehuizing
Camerakap RF-5
Camerariem ER-R7
Overschoen ER-SC2
Batterijlader LC-E6E
Accu LP-E6NH
Batterijdeksel
AC-kabel
Gebruikershandleiding Kit

Ringfoto De Bock is een grote speciaalzaak in het centrum van Hoofddorp. Wij zijn al 50 jaar hét adres voor deskundig advies op het gebied van foto camera's en objectieven, filmapparatuur en verrekijkers. Ook hebben wij een groot assortiment accessoires, zoals cameratassen, statieven, flitsers en filters. En ook voor het laten maken van officiële pasfoto's, portret- en familie- of groepsfoto's bent u hier op het juiste adres.

Sinds eind 2007 zijn wij aangesloten bij Ringfoto, de grootste foto retail organisatie van Europa. De keten omvat inmiddels 2500 winkels; speciaalzaken met een grote deskundigheid en service. Door krachtenbundeling en de daarbij gepaard gaande gunstige inkoopcondities krijgen onze klanten topkwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Alles op het gebied van foto en video is bij Foto De Bock te vinden. Onze klanten kopen apparatuur 'Plus'. Daar bedoelen wij mee: een goed advies bij aanschaf, uitleg en demonstratie van alle mogelijkheden en een stukje nazorg. Vragen of problemen? Geen punt, kom gewoon even langs.

WINKEL

Foto De Bock biedt:

 • Een groot assortiment compact camera's, systeemcamera's, spiegelreflexcamera's, camcorders en action cam's
 • Een groot assortiment accessoires zoals objectieven, flitsers, filters, statieven, selfie sticks, cameratassen, geheugenkaarten, accu's en battery grips, onderhoudsartikelen, lensdoppen, zonnekappen, afstandbedieningen, etc.
 • Verrekijkers
 • Digitale fotolijsten
 • Fotoprinters en negatiefscanners
 • Foto- en videobewerkingssoftware
 • Filmrolletjes, video cassettes, batterijen en laders, fotopapier, inktcartridges
 • Fotoalbums en plakartikelen
 • Fotolijsten en passepartouts
 • Fotostudio benodigdheden; lampen, statieven, reflectieschermen, achtergronden
 • Occasions

DIENSTEN

Bij Foto De Bock kunt u terecht voor onder meer:

 • Officiële pasfoto's voor paspoort, rijbewijs, ID-kaart en visum-aanvraag (ook India, VS)
 • Portretfoto's voor sollicitatie, LinkedIn, website, etc.
 • 1-uur fotoservice - Foto dupliceer en retoucheer service
 • Analoge films ontwikkelen en afdrukken
 • Foto's inlijsten
 • 3D Selfie's
 • Foto's op canvas, glas en hout
 • Afdrukken van posters
 • Camera reparaties
 • Digitaliseren van oud beeldmateriaal (smalfilm, video cassettes, dia's en negatieven)

STUDIO

Onze fotostudio verzorgt:

 • Familie- en gezinsportret fotografie
 • Productfotografie
 • Bedrijfsfotografie
 • Pasfoto's maken op locatie
 • Huwelijksreportages

Een vaak gehoorde uitspraak in onze winkel luidt: "De Bock gevraagd, altijd geslaagd!"

Heeft u een vraag over een dienst of product, bel ons op 023-5617386 of stuur een mailtje naar info@fotodebock.nl

Service Totaal Plan, de zorgeloze zekerheid voor uw foto-video apparatuur

 • Materiaal- en fabricagefouten (na de garantieperiode)
 • Bedieningsfouten
 • Mechanische accu gebreken
 • Stoot- en valschade
 • Brand, bliksem, explosie
 • Vloeistofschade
 • Display breuk
 • Wereldwijde dekking
 • Geen eigen risico
 • Huidige aankoop compensatie
 • Eénmalige premie of maandelijkse afschrijving
 • Volledige schade afwikkeling
 • lage premie v.a € 3,- per maand

Lees hier meer over deze verzekering

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: