Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Camera Verzekering

Ringfoto Service Totaal Plan

Uiteraard is op uw foto- of videoapparatuur de normale fabrieksgarantie van toepassing. Onder de fabrieksgarantie valt echter geen schade als gevolg van externe onheilen (vallen, stoten, waterschade en diefstal). Dit is wel gedekt met het Ringfoto Service Totaal Plan. Met dit uitgebreide verzekeringsplan breidt u de garantie bovendien uit naar drie jaar.

Het Ringfoto Service Totaal Plan is een totaal garantieplan voor uw kostbare apparatuur. Het biedt wereldwijde dekking tegen:

  - Externe onheilen zoals vallen, stoten (ook door kinderen, huisdieren en eigen schuld schades), vocht, zand, verkeerde spanning en kortsluiting.
  - Diefstal, inclusief dekking tegen verklaarbaar verlies en beroving.
  - Technische gebreken, aanvullend op de 12 of 24 maanden fabrieksgarantie.

Tegen een gering bedrag is uw kostbare apparatuur altijd verzekerd tegen de nieuwwaarde, voor een looptijd van drie jaar. Er vindt dus geen afschrijving plaats.
De verzekering kent geen eigen risico bij schade. En bovendien regelt Foto De Bock in geval van schade alles voor u. U heeft er geen omkijken naar, en dat is wel zo prettig.

Voor meer informatie of het opvragen van de voorwaarden kunt u altijd langskomen, of telefonisch contact opnemen met iemand van onze winkel: 023-5617386.


Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: