UITLEG EN ASSORTIMENT SONY CASHBACK PRODUCTEN

HOE CLAIM IK MIJN CASHBACK?
Log in op uw MySony-account via www.sony.nl. Als u nog geen MySonyaccount heeft, kunt u dit aanmaken via www.sony.eu/ mysony. Nadat u bent ingelogd dient u uw product te registreren. Klik hiervoor in het hoofdmenu op uw profiel en selecteer ‘Een nieuw product registreren’. Vervolgens kunt u uw claim indienen via www.sony.nl/acties. Selecteer de promotie waaraan u wilt deelnemen en vul uw gegevens in. Om uw registratie te voltooien dient u de originele streepjescode met serienummer uit de verpakking te knippen. Maak hiervan een foto, alsmede een foto van de aankoopbon waarop alle gegevens staan zoals de winkelgegevens, de productnaam en aankoopdatum. Online bestellings-bevestigingen worden niet geaccepteerd als aankoopbewijs. Let op: Vraag in de winkel altijd om de originele verpakking en behoud deze voor het claimen van de cashback.

 

Bij aankoop van geselecteerde Sony camera’s en lenzen Deze actie geldt op aankopen in de periode van 15 oktober 2020 t/m 31 januari 2021.

REGISTREER UW PRODUCTEN EN PROFITEER
Registreer uw huidige en/of nieuwe product online op www.sony.eu/mysony en profiteer van de volgende voordelen: Berichten over product- en software-updates, uitgebreide klantenservice en product tutorials.  

VRAGEN?
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u tijdens openingstijden bellen naar 023 561 7386 of neem contact op via het online contactformulier www.fotodebock.nl/contact

 

KLIK OP ONDERSTAANDE AFBEELDING OM ONS ASSORTIMENT SONY CASHBACK PRODUCTEN TE BEKIJKEN