Gratis camera controle, camera rugzak, schoonmaak set, statief, Lumix FZ1000 en kassakortingen laatste kans.........................................

LAAT JE CAMERA GRATIS CONTROLEREN
Gratis camera check

Laat voor de vakantie je camera door ons checken. We controleren de camera op de belangrijke functies zodat je zorgeloos foto's kan gaan maken. Indien nodig reinigen we de Sensor van de camera. We geven op de sensorreiniging 20% korting. Deze actie loopt tot 31 juli.

 

Klik hier voor meer informatie
Camera cleaning kit

In deze super handige reinigingsset zit alles dat je nodig hebt om je camera op een goede en veilige manier schoon te maken. Onderdelen in deze kit: lens tissue - cleaninig solution - microfiber cleaning doekje - blower brush - swabs. 

Klik hier voor meer informatie
Caruba Andex 1 
van € 79.95 voor € 49,95
Een stevige rugtas met een ergonomische en comfortabele draagband. Met een handgreep aan de bovenkant en de zijkant. Je kunt de nylon band en extra stabilisatieband snel aantrekken zodat de tas stabiel op de rug blijft hangen. Met sling-mogelijkheid en veel opbergruimte.

Klik hier voor meer informatie
PANASONIC LUMIX DCM-FZ1000
voor €499
Deze camera heeft een 16x zoom Leica lens met een lichtsterkte van f2.8. Een 1 inch 20 megapixel MOS beeldsensor. Een beeldstabilisatie over 5 assen en een razendsnelle automatische scherpstelling. Een perfecte camera voor zowel fotografie als videografie. 
Klik hier voor alle specificaties van de FZ1000.
LET OP! De zomer kortingsacties eindingen binnenkort.
Deze zomer zijn er een aantal mooie voordeel actie's van diverse merken. We hebben ze op onze website bij elkaar gezet zodat je snel de kortingen voor jouw merk kunt bekijken. Het kan zomaar enkele honderden euro’s voordeel opleveren.

Klik hier voor meer informatie
Cullmann Alpha 2500 - € 29.95

De Cullman Alpha 2500 statief met driewegkop en quick release-systeem, is een universeel statief dat geschikt is voor de reflexcamera en voor het maken van foto’s en video opnames. Het statief biedt veel waar voor zijn geld en wordt geleverd inclusief draagtas.

Klik hier voor meer informatie
LAATSTE KANS!


Laatste kans om de nieuwe Nikon Z Series producten aan te schaffen met korting tot wel €400. De actie loopt nog t/m 19 juli.Klik hier voor meer informatie