VAN ANALOOG NAAR DIGITAAL
videobanden, 8mm films, dia’s, negatieven, fotoalbums, audiotape’s

zaterdag 16 t/m zaterdag 23 oktober – 10% KORTING

“Je eerste stapjes nog eens overdoen?”

Een filmpje met je eerste stapjes, de trouwfilm van je ouders, de vakantiedia’s van oom Wim, waar de hele familie naar kwam kijken. Bij veel mensen ligt het allemaal alleen maar te liggen. Albums zijn lelijk geworden, projectors zijn niet meer te koop. Wil je er meer mee doen dan bewaren of weggooien, laat ze dan door ons digitaliseren. We zetten ze op dvd, usb of Hard Disk, zodat je ze weer goed kunt bekijken.

Vanaf heden tot zaterdag 23 oktober, staat Foto de Bock weer in het teken van de Inleverdagen. Iedereen is met zijn oude foto’s en films welkom. Wist je dat je ook complete fotoalbums kunt laten overzetten, inclusief tekst en decoraties? Wie een opdracht plaatst, kan ervan uitgaan alles snel gedigitaliseerd in huis te hebben. Een origineel cadeautje, maar ook erg leuk voor jezelf om die nostalgische en emotionele momenten nog eens te bekijken. Want wie geniet er nu niet van om zichzelf nog eens op zijn 10e verjaardagsfeestje te zien? Of die leuke vakantie, nog met oma of opa. Of de eerste fietspogingen? Succes verzekerd bij het terugkijken van die oude beelden.

Zoals gewoonlijk combineert Foto de Bock de inleverdagen met een klantenactie: wie tijdens de inleverdagen materiaal brengt om over te laten zetten, profiteert van 10% korting op het totale bedrag van de opdracht. 

 

Van zaterdag 16 t/m zaterdag 23 oktober op alle opdrachten 10% extra korting.

MEER INFORMATIE