Foto De Bock Nieuws 9-3-2023 | Nieuwe Workshops | Verrekijkers | Uitreiking foto van de maand | Bushnell verrekijkers | Occasion vd Week | Pasfoto's | RDW rijbewijs | Workshops

View this email in your browser
 

UITREIKING FOTO VAN DE MAAND 

 
In "DE BOCK FOTO GROEP" wordt elke maand door de leden van de groep een "Foto van de Maand" gekozen. Een maand lang is deze foto bij Foto de Bock te bewonderen geweest, Esther Trox de maker van de foto heeft deze mooie vergroting in ontvangst genomen.

Vind je het ook leuk om jouw foto's te delen, dan is "De Bock Foto Groep" een mooie plek waar je dat kan doen. Samen met diverse fotografen en belangstellenden van gedachten wisselen over fotografie en jouw eigen foto's plaatsen. Iedereen is welkom! 

LID WORDEN FOTOGROEP?
 

NIEUWE WORSKHOPS DATA


BASIS WORKSHOP
"EEN GOED BEGIN"

Een serie workshops voor consumenten die hun digitale camera beter willen leren kennen. Deze basiscursus geeft u een goed inzicht in de vele mogelijkheden van uw camera.
 

VERVOLG WORKSHOP
"VAN BASIS NAAR BETER"

Deze cursus is voor systeem en reflexcamera's en is geschikt voor iedereen die in het bezit is van de nodige basiskennis over het gebruik van een camera. Tijdens de workshop wordt veel aandacht besteed aan het in de praktijk toepassen van uw nieuw verkregen kennis. Door oefeningen krijgt u een beter beeld bij de stof en ziet u meer over de vele mogelijkheden in fotografie.
 

FLITS WORKSHOP
"BETERE FLITSOPNAMEN"

Reportage flitser
Studio verlichting
Product foto's
NIEUWE WORKSHOP DATA

BUSHNELL VERREKIJKERS


Bushnell is al meer dan 65 jaar marktleider op het gebied van hoogwaardige verrekijkers. Het uitgangspunt van Bushnell is om de hoogste kwaliteit, de meest betrouwbare en betaalbare producten op de markt aan te bieden. 

Bushnell heeft een leidend marktaandeel in alle categorieën kijkers.
BUSHNELL KIJKERS
 
Olympus OM-D E-M10 Mark II - 14-42mm EZ
MEER INFO: Pasfoto's

BINNEN EEN WEEK
RIJBEWIJS ONLINE VERLENGEN

 

Rijbewijs BINNEN EEN WEEK verlengen? Bij ons doe je dat ONLINE. Hoe? Het is heel eenvoudig. Kom langs om een pasfoto te maken (zonder afspraak).

Rijbewijs verlengen in een paar hele simpele stappen:

  1. We maken je digitale pasfoto.
  2. Daarna sturen we je aanvraag naar de RDW. Neem je rijbewijs mee!
  3. Je ontvangt van ons 4 officiële pasfoto’s.
  4. Je krijgt van de RDW een mail waarin staat hoe je het rijbewijs verder kunt aanvragen.
  5. +/- 2 dagen later kun je het rijbewijs ophalen bij het gemeentehuis.
Voor meer informatie bel:
023 561 7386
MEER INFO: Rijbewijs online verlengen