Verzeker je apparatuur, LowePro tas, Rhode microfoon, waardebon voor powerbank en Lensproeverij.......................

WINNAAR ACTION CAM - PASFOTO ACTIE
Winnaar Action Cam - Pasfoto actie augustus 2020 - Richard Hoogeboom
Deze prijs komt als geroepen! Richard is een amateur duiker die ook in de Haarlemmermeer onder water gaat en unieke opnamen in de Toolenburgerplas van een meerval heeft gemaakt. Nu komt dit ook op film met deze mooie action cam. Namens het team van foto de Bock van harte gefeliciteerd.

Kijk hier hoe je kans kan maken op het winnen van een action cam
Lowepro M-Trekker BP 150 - €89,- 

Een camera rugtas in de kleur zwart, perfect voor compact camerasystemen. Er is bijvoorbeeld ruimte voor een systeemcamera, meerdere objectieven, accessoires, kleine drone of actioncam. Er is zelfs nog plaats voor een kleine laptop of tablet.

Klik hier om voor meer informatie
RODE videomicrofoon - €59,-
Steeds meer DSLR en systeemcamera's hebben een videofunctie met een perfecte beeldkwaliteit. De geluidskwaliteit kan dankzij een externe microfoon ook subliem zijn. Neem bijvoorbeeld de microfoons van het merk Rode, met keuze uit diverse richtmicrofoons met camera aansluiting, maar ook draadloze microfoons.
Klik hier voor meer informatie
Verzeker je apparatuur - Wertgarantie
Uitstekende dekking bij schade of diefstal. Voor alle merken camera’s en toebehoren. Wat er ook gebeurt. Een camera is een gebruiksvoorwerp, waarmee je meestal onderweg bent. Een schade is hierdoor snel gemaakt. Val- en stootschade, zand- en stofschade en vocht- en waterschade. Reparatie of vervanging kost al snel veel geld naast de overlast die je ervan hebt

Klik hier voor meer informatie
Het mobiele energie-tankstation - €9.99
Powerbank - Capaciteit: 5400 mAh


Je krijgt nu 60% korting op een Ansmann powerbank 5.4. Met de waardebon die je kunt ophalen op onze website, koop je deze powerbank t/m 19 september 2020 voor slechts € 9,99. Print de waardebon of laat het zien op je smartphone.

Klik hier voor meer informatie
Sigma "lensproeverij"
Sigma maakt prachtige lenzen voor systeemcamera's en spiegelreflex-camera's. Op 26 en 27 september krijg je de kans om tijdens de “lenzenproeverij” gratis een Sigma objectief uit te proberen. Je haalt de lens bij ons op en brengt deze na een paar uur weer terug. Zo heb je een unieke kans om een lens door en door te testen.
Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven