View this email in your browser
 
IN MEMORIAM
 

Op 22 mei jl. hebben wij afscheid genomen van onze moeder, mevrouw de Bock (93), de medeoprichtster van Foto de Bock. Ze was een vrouw die altijd recht door zee was. Haar eerlijkheid was verfrissend en haar openheid maakte haar geliefd bij velen.

Mevrouw de Bock had een warm hart dat altijd verbonden was met anderen. Ze genoot van het sociale aspect van het leven. Ze was een mooi mens, met een glimlach die het hart van anderen raakte.

Hoewel de jaren voorbijgingen, bleef mevrouw de Bock sterk betrokken bij de zaak die ze samen met haar man had opgebouwd. Ze was trots op haar jongens, Cor, Rob en Martien, die haar nalatenschap voortzetten met dezelfde liefde en toewijding als zij.

Rust zacht, lieve moeder. Uw nalatenschap zal altijd voortleven in de harten van degenen die u hebt geraakt. Dank u wel voor uw onvergetelijke aanwezigheid en de liefde die u met ons hebt gedeeld.

 

Bushnell Powerview 2.0 10x25 Aluminium, MC
 

De Powerview 2 10x25 multi-coated optiek zorgt voor een grote hoeveelheid licht en levert levendige beelden voor een scherpe, heldere kijkervaring. Opvouwbaar dakprisma-ontwerp biedt een compactere verrekijker voor gebruiksgemak en gemakkelijke opslag. Dit alles voor een nooit eerder aangeboden prijs.
Bushnell Powerview 2.0 10x25 Aluminium, MC
 

SIGMA 150-600 MM 
VOOR NIKON / CANON / SONY


Deze lens is volledig ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van de Contemporary-lijn: licht, compact en optisch uitmuntend. Dit maakt de 150-600mm Contemporary de logische keuze voor actie- en natuurfotografen die graag wendbaar willen zijn en strenge eisen stellen aan het gewicht zonder in te boeten op optische prestaties
Sigma 150-600mm F/5.0-6.3
 
Sony DSC-RX10 mark IV
 
NIKON KASSAKORTINGEN
 

TOT €400 cashback op geselecteerde producten

Olympus OM-5 nu met €300 cashback!


Elke reis is een verhaal dat erop wacht om verteld te worden; duizend kleine momenten, verborgen tussen een begin en een einde. Dit is voor u en uw duizend momenten. Vertel uw verhaal met de nieuwe OM SYSTEM OM‑5.

Dit toestel is zodanig ontworpen dat u het overal mee naartoe kunt nemen zonder dat het u in de weg gaat zitten. U stopt het makkelijk in uw favoriete tas, of laat het onopvallend over uw schouder hangen tot het moment waarop de inspiratie toeslaat. Het apparaat is klaar om uw verhalen vast te leggen zonder u tot last te zijn. De OM‑5 heeft een toonaangevend IP53‑ontwerp dat stof‑, spatwater‑ en vorstbestendig is, zodat u door kunt gaan met uw verhaal, net als met uw favoriete laarzen waarop u gewoon verder kunt lopen.

Kom dichterbij, zie meer van veraf en laat computationele fotografiefuncties als Live ND u inspireren om nieuwe dingen te proberen en uw omgeving in een nieuw licht te zien. De nieuwe OM‑5 is klaar voor uw avonturen.
ALLE OLYMPUS ACTIES
 

BASIS WORKSHOP
"EEN GOED BEGIN"

Een serie workshops voor consumenten die hun digitale camera beter willen leren kennen. Deze basiscursus geeft u een goed inzicht in de vele mogelijkheden van uw camera.
 

VERVOLG WORKSHOP
"VAN BASIS NAAR BETER"

Deze cursus is voor systeem en reflexcamera's en is geschikt voor iedereen die in het bezit is van de nodige basiskennis over het gebruik van een camera. Tijdens de workshop wordt veel aandacht besteed aan het in de praktijk toepassen van uw nieuw verkregen kennis. Door oefeningen krijgt u een beter beeld bij de stof en ziet u meer over de vele mogelijkheden in fotografie.
 

FLITS WORKSHOP
"BETERE FLITSOPNAMEN"

Reportage flitser
Studio verlichting
Product foto's
WORKSHOPS
MEER INFO: Pasfoto's

BINNEN EEN WEEK
RIJBEWIJS ONLINE VERLENGEN

 

Rijbewijs BINNEN EEN WEEK verlengen? Bij ons doe je dat ONLINE. Hoe? Het is heel eenvoudig. Kom langs om een pasfoto te maken (zonder afspraak).

Rijbewijs verlengen in een paar hele simpele stappen:

  1. We maken je digitale pasfoto.
  2. Daarna sturen we je aanvraag naar de RDW. Neem je rijbewijs mee!
  3. Je ontvangt van ons 4 officiële pasfoto’s.
  4. Je krijgt van de RDW een mail waarin staat hoe je het rijbewijs verder kunt aanvragen.
  5. +/- 2 dagen later kun je het rijbewijs ophalen bij het gemeentehuis.
Voor meer informatie bel:
023 561 7386
MEER INFO: Rijbewijs online verlengen