BOCK NIEUWS, Sony dagen van 22 tot en met 25 oktober met Gustav Kiburg , foto's printen, smartphone afstandsbediening, workshops november, Sony Cashback actie

WINNAAR ACTION CAM
Winnaar - Marit Kraakman 
Marit Kraakman is de winnaar van de action cam voor de maand september. Elke maand verloten we een action cam onder onze pasfoto klanten. Marit (19 jaar) gaat graag naar de wintersport om te skiën. "Maar ja, Corona hè". Zodra de kust weer veilig is gaat de camera op de helm om de actie vast te leggen.
Wil jij ook kans maken om een Action Cam te winnen?
GUSTAV KIBURG bij Foto de Bock tijdens de SONY DAGEN
De SONY DAGEN zijn van 22 t/m 25 oktober. Tijdens deze dagen geven we EXTRA KORTINGEN in de winkel op de al lage actieprijzen. Op zaterdag 24 oktober is Gustav Kiburg (Sony ambassadeur) de hele dag in onze winkel om al je vragen over Sony camera’s en lenzen te beantwoorden. We hebben alle maatregelen getroffen om je in een veilige omgeving te laten verblijven en winkelen.
SONY WINTER CASHBACK ACTIE

Sony heeft deze winter een waanzinnige cashback actie met kortingen oplopend tot €400,- bij aankoop van geselecteerde Sony camera's en lenzen.

Voor alle informatie over deze cashback actie, volg onderstaande link.

 
FOTO PRINTSERVICE
Een plaatje op je telefoon is leuk. Maar het is veel leuker om een echte foto in je handen te hebben. De foto's die we voor je afdrukken zijn van zeer hoge kwaliteit. Bestel online via onze website 50 foto’s voor slechts € 14,50. Deze actie geldt voor de periode van 17 oktober tot 7 november.

 
SIRUI afstandsbediening - € 4,95

Leuk 'hebbedingetje' :-) 

Een handige accessoire om op afstand de camera van je telefoon te bedienen. 

Werkt zowel op Android als iOS.

 
Workshops NOVEMBER
Er zijn weer nieuwe data bekend voor de workshop "Een Goed Begin". Alles staat in een overzichtelijk lijstje met data en regels om op een veilige manier workshops te volgen. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je op tijd in. Er zijn een beperkt aantal plaatsen.

- workshop 13a -> 13, 20 en 27 nov.
- workshop 13b -> 14, 21 en 28 nov.