Foto De Bock Nieuws 11-5-2023; Winnaar action cam & Last minute MOEDERDAG kado| Kassakorting Sony | Polaroid Now | Canon R50 + RF-S 18-45 | Tamron 70-300 voor Nikon Z en Sony | Workshops | Pasfoto's | RDW rijbewijs

View this email in your browser
 
WINNAAR ACTION-CAM
APRIL 2023

 
We verloten ELKE MAAND een action-cam. Deze keer gaat de prijs naar Rick.

Namens Team Foto de Bock, van harte gefeliciteerd met de prijs
en heel veel plezier ermee :-) 

Wil je ook kans maken om een action-cam te winnen, 
schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

 
ACTION CAM WINNEN?
 

"LAST MINUTE" MOEDERDAG KADO

Oh nee, ik heb geen tijd meer gehad om een kado te kopen voor Moederdag! Maar geen zorgen, er is nog hoop. Ik heb een geweldig last-minute idee: een snelportret bij Foto de Bock! We maken een prachtig portret van 10x15 cm en lijsten het in. En het beste van alles is dat het slechts € 15 kost!

Je kunt langskomen op donderdag, vrijdag of zaterdag om het kado op te halen. Direct klaar, zodat je het aan je moeder kunt geven op Moederdag. Ze zal verrukt zijn om een persoonlijk en uniek geschenk te ontvangen.

Dus, kom snel langs, laten we ervoor zorgen dat Moederdag onvergetelijk wordt, zelfs op het laatste moment!

"LAST MINUTE" MOEDERDAG KADO
 

 POLAROID NOW

Deze analoge direct-klaar camera heeft alles wat je nodig hebt om elk levensmoment te vangen in een originele Polaroid foto. De Polaroid Now camera met autofocus maakt het extra eenvoudig om momenten vast te leggen zoals je ze ziet, zodat je ze voor altijd kunt herbeleven in scherpe, levendige kleuren. Kader twee momenten in één met de dubbele belichting optie, of zet jezelf in beeld met een zelfontspanner en de nauwkeurige flitser, zodat iedereen eruit ziet zoals hij of zij er uit zou moeten zien. 

POLAROID NOW
 

Canon EOS R50 zwart + RF-S 18-45 IS STM

Leg momenten in het dagelijks leven vast met je APS-C R-systeemcamera en een lens waarmee je verzekerd bent van geweldige foto's en video's. Met een nuttig zoombereik van 18-45 mm en scherpstelling tot op 15 cm is deze APS-C R-systeemcameralens de perfecte eerste lens om je creativiteit te ontdekken. De 4-stops Optical Image Stabilizer is compact, licht en stil en biedt extra veelzijdigheid om onscherpte door camerabewegingen te voorkomen, zelfs bij weinig licht. Deze lens voor alledaagse fotografie heeft een zoombereik dat ideaal is voor familiefoto's, portretten en landschapsfotografie op vakantie.

Canon EOS R50 zwart + RF-S 18-45 IS STM
 
Sony A7 Mark IV
 
TAMRON KASSAKORTINGEN
MEER INFO: Pasfoto's
 

BASIS WORKSHOP
"EEN GOED BEGIN"

Een serie workshops voor consumenten die hun digitale camera beter willen leren kennen. Deze basiscursus geeft u een goed inzicht in de vele mogelijkheden van uw camera.
 

VERVOLG WORKSHOP
"VAN BASIS NAAR BETER"

Deze cursus is voor systeem en reflexcamera's en is geschikt voor iedereen die in het bezit is van de nodige basiskennis over het gebruik van een camera. Tijdens de workshop wordt veel aandacht besteed aan het in de praktijk toepassen van uw nieuw verkregen kennis. Door oefeningen krijgt u een beter beeld bij de stof en ziet u meer over de vele mogelijkheden in fotografie.
 

FLITS WORKSHOP
"BETERE FLITSOPNAMEN"

Reportage flitser
Studio verlichting
Product foto's
WORKSHOPS

BINNEN EEN WEEK
RIJBEWIJS ONLINE VERLENGEN

 

Rijbewijs BINNEN EEN WEEK verlengen? Bij ons doe je dat ONLINE. Hoe? Het is heel eenvoudig. Kom langs om een pasfoto te maken (zonder afspraak).

Rijbewijs verlengen in een paar hele simpele stappen:

  1. We maken je digitale pasfoto.
  2. Daarna sturen we je aanvraag naar de RDW. Neem je rijbewijs mee!
  3. Je ontvangt van ons 4 officiële pasfoto’s.
  4. Je krijgt van de RDW een mail waarin staat hoe je het rijbewijs verder kunt aanvragen.
  5. +/- 2 dagen later kun je het rijbewijs ophalen bij het gemeentehuis.
Voor meer informatie bel:
023 561 7386
MEER INFO: Rijbewijs online verlengen