Foto De Bock Nieuws, Foto De Bock Nieuws van 10-7-2021 met; Foto van de Maand juni 2021, Panasonic TZ90, Occasion van de week, Olympus cashbacks, Nikon Z 105, Workshops

 
 
FOTO VAN DE MAAND JUNI
 
De leden van "De Bock Foto Groep" hebben voor de maand juni hun keuze laten vallen op de foto van Annet Spijker. We hebben een mooie groep op facebook waar iedereen lid van kan worden. Je kunt je mooiste foto's posten, met elkaar van gedachten wisselen over fotografie en ook nog eens kans maken dat jouw foto tot "Foto van de Maand" gekozen wordt. Iedereen is welkom, dus word lid en deel jouw mooiste foto's met iedereen in de groep. "De Bock Foto Groep" voor meer inspiratie :-) 
LID WORDEN
Panasonic Lumix DMC-TZ90
DEZE AANBIEDING IS GELDIG T/M 25-7-2021
Een camera op zakformaat met een krachtige 30-voudige zoomlens en 4K-video. De ideale reisgenoot. Je kunt foto’s en video’s opnemen in levendige kleuren en met nauwkeurige details. De 24mm Leica lens heeft een optische zoom tot 30 keer (35 mm equivalent: 24-720 mm). Met de 20,3 megapixel MOS-sensor voor hoge kwaliteit en ongelooflijke precisie, zelfs bij weinig licht.
PROFITEER NU
 
GRATIS CAMERA CHECK
 
Laat voor de vakantie je camera door ons checken. We controleren de camera op de belangrijke functies zodat je zorgeloos foto's kan gaan maken. Indien nodig reinigen we de sensor van de camera. We geven op de sensorreiniging 20% korting. Deze actie loopt tot 31 juli.
MEER INFO
CANON 60D + 18-55MM

Een lichte camera, comfortabel in de hand. Zeer gemakkelijk te bedienen met grootse prestaties. Met 18,7 megapixel APS-C CMOS sensor voor super scherpe foto's. ISO 100-6400 (12800 net boost) om bij minder licht te fotograferen. Zo schiet je ook bij een zonsondergang nog schitterende foto's.
MEER INFO
OLYMPUS CASHBACKS
Profiteer nog tot 15 juli 2021 van de zomer cashbacks van Olympus. Tot €200,- op geselecteerde Olympus systeem camera's. 

Fotograferen met Olympus is een ongeëvenaarde ervaring. Olympus ontwikkelt unieke camerasystemen om jouw creativiteit alle ruimte te geven en je nog blijer te maken met jouw fotografie.
PROFITEER vóór 15 JULI
Nikon Z MC 105mm F/2.8 VR S Nikkor
Dit indrukwekkend compacte Micro NIKKOR 105mm-objectief uit de Z-serie is een meester in het maken van snelle, scherpe en stabiele opnamen op ware grootte. Het staat garant voor een vlekkeloze scherpstelling, prachtig ronde bokeh en stabiele opnamen uit de hand. Door de reproductieverhouding van 1:1 is het objectief perfect voor het fotograferen van levensechte projecten.
MEER INFO
Er zijn weer extra data bekend voor de basis workshops "Een Goed Begin"
Je hoeft niets van fotografie af te weten, we leren je stap-voor-stap hoe je met jouw toestel mooie foto's maakt. Alles wordt op een logische en begrijpelijke manier uitgelegd. 

Er zijn voor beide workshops nog plaatsen beschikbaar, schrijf je op tijd in. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
BOEKEN

RIJBEWIJS ONLINE VERLENGEN

We zijn open om je pasfoto te maken en voor het online verlengen van je rijbewijs. Voor meer informatie bel:
023 561 7386

Rijbewijs verlengen in een paar hele simpele stappen:

  1. We maken je digitale pasfoto.
  2. Daarna sturen we je aanvraag naar de RDW. Neem je rijbewijs mee!
  3. Je ontvangt van ons 4 officiële pasfoto’s.
  4. Je krijgt van de RDW een mail waarin staat hoe je het rijbewijs verder kunt aanvragen.
  5. +/- 2 dagen later kun je het rijbewijs ophalen bij het gemeentehuis.
MEER INFO