Elke maand gratis foto's afdrukken, Sony dag met Gustav Kiburg, Olympus OM10 Mark III, handig tafelstatief, digitale fotolijst en de Bock Fotogroep........

Olympus OM10 Mark III met 14-42r lens
Olympus OM10 Mark III + 14-42r lens voor 499,-
Een serieuze systeemcamera voor de beginnende fotograaf waarmee je naast fotograferen ook in 4K kan filmen. Uitgerust met een Treupic VIII processor. De camera past zich hierdoor razendsnel aan, in de automatische stand, bij veranderende lichtomstandigheden. Dankzij 5 assige beeldstabilisatie maak je haarscherpe foto's en video's uit de losse hand. Zelfs bij weinig licht.

 
SONY DAG bij Foto de Bock met Gustav Kiburg
Op zaterdag 24 oktober is Gustav Kiburg (Sony ambassadeur) de hele dag in onze winkel om al je vragen over Sony camera’s en lenzen te beantwoorden. In de middag geeft hij twee lezingen. Schrijf je in via onze website. Kom zeker even langs want we geven zaterdag 24 EN zondag 25 oktober extra kortingen in de winkel op de reeds lage actieprijzen.

 
Manfrotto PIXI Tripod - €19.95

Een lichtgewicht, draagbaar en gebruiks vriendelijk zwart ministatief. Perfect voor compact camera's, systeemcamera's en kleine spiegelreflexcamera's. De Manfrotto PIXI Mini Tripod is ideaal voor het maken van foto's en video's op plaatsen waar weinig ruimte is.
 
Frameo 10 Inch digitale fotolijst

In zwart en witte uitvoering.

Stuur direct vanaf je telefoon foto’s naar deze bijzondere fotolijst. En staat de digitale fotolijst bijvoorbeeld bij familie, dan kan je via internet er foto’s op zetten.


 
Elke maand GRATIS foto's afdrukken met een GRATIS Goldmember lidmaatschap
Goldmembers krijgen naast de kans om hun aankoopbedrag terug te winnen, veel speciale aanbiedingen. Elke maand gratis foto's afdrukken. Je wordt op de hoogte gehouden met tips en de laatste nieuwtjes op het gebied van fotografie. Jaarlijkse gratis controle van je apparatuur en nog veel meer voordelen! Nieuwsgierig?

 
De Bock Fotogroep

We jullie graag voorstellen aan onze fotogroep op facebook. "De Bock Fotogoep". Iedereen kan eenvoudig lid worden van deze groep en daar de mooiste foto’s delen. De groep is reclamevrij! Het gaat om de fotografie :-)