De Bock Nieuws met o.a. 9 mei moederdag cadeau TIPS | Fototip van de week | Sony HX90V + gratis 2e accu | Macro fotografie | Carbon statief | Workshops | RDW Pasfoto's

Aanstaande zondag 9 mei is het weer Moederdag. We weten dat het vaak lastig is om een leuk cadeautje voor moeder te verzinnen, daarom hebben we een paar leuke cadeau tips in deze brief gezet.

We beginnen met onze nieuwe "Snelportret-Service"

Als je een foto nodig hebt die net even iets meer heeft dan een standaard pasfoto, dan is onze snelportret service hiervoor de perfecte oplossing. Snel gemaakt, snel klaar en goedkoper dan een studio sessie.

SNELPORTRET SERVICE
SIRUI Traveler 5C carbon reis-statief + GRATIS smartphone houder

Dit statief is licht (850 gram) maar kan tot 4 kg belast worden. Voorzien van een bal panoramakop voor 360 graden fotografie. Maximum hoogte 138 cm. Verstelbare statief poten 5 delig. Minimum voor macro fotografie 12cm. Ingeklapte hoogte is 33 cm.
PROFITEER NU
FOTO TIP VAN DE WEEK
"MACRO FOTOGRAFIE"

Heb je dit ook wel eens? Je bent bloemen aan het fotograferen maar je wilt ze eigenlijk nog dichterbij halen. Dit kan door het gebruik van een close-up filter, die je voor op je lens draait.

In de set zitten meerdere  ....
LEES VERDER
GREEN CLOSE UP MACRO LENZEN
MET 10% KORTING


Hiermee fotografeer je de wereld van dichtbij met je standaard cameralens. Monteer één of meerdere filters op je lens om op zeer korte afstand foto’s te kunnen maken. Lees onze fototip "Macrofotografie"

Deze set bestaat uit 4 lenzen
PROFITEER NU
HAMA USB 2.0 CARD READER
  • Kaartlezer voor het lezen van SD, SDHC, SDXC, en de micro versies.
  • Tot 480Mbps.
  • Voorzien van rubber omhulsel voor betere grip,
  • Maakt de gegevensuitwisseling direct van geheugenkaart naar geheugenkaart mogelijk.
  • LED-indicatie geeft de verbindingsstatus aan.
PROFITEER NU
WE GAAN WEER STARTEN MET DE WORKSHOPS

We zijn blij om aan te kondigen dat we deze maand weer gaan starten met de basis workshops "Een Goed Begin". Je hoeft niets van fotografie af te weten, we leren je stap voor stap hoe je met jouw toestel mooie foto's maakt. Alles wordt op een logische en begrijpelijke manier uitgelegd. 
BOEKEN
Sony DSC-HX90V zwart  
+ GRATIS 2e accu t.w. €49,95


Een mooi Moederdag cadeau!
Een camera die fantastische foto's maakt, super makkelijk te bedienen en past perfect in de handtas. Ook handig: een kantelbaar scherm. Bovendien kun je met deze camera ook je telefoon als afstandsbediening gebruiken. 
PROFITEER NU

RIJBEWIJS ONLINE VERLENGEN

Rijbewijs verlengen? We zijn open om je pasfoto te maken en voor het online verlengen van je rijbewijs. Voor meer informatie bel 023 561 7386

Rijbewijs verlengen in een paar hele simpele stappen:

  1. We maken je digitale pasfoto.
  2. Daarna sturen we je aanvraag naar de RDW. Neem je rijbewijs mee!
  3. Je ontvangt van ons 4 officiële pasfoto’s.
  4. Je krijgt van de RDW een mail waarin staat hoe je het rijbewijs verder kunt aanvragen.
  5. +/- 2 dagen later kun je het rijbewijs ophalen bij het gemeentehuis.
MEER INFO