Black Friday 2020

 Black Friday valt op vrijdag 27 november. Van oorsprong een Amerikaanse traditie is nu helemaal ingeburgerd in Nederland. Webwinkels en fysieke winkels geven tijdens Black Friday hoge kortingen op producten.

5 dagen Black Friday bij Foto de Bock
Foto de Bock heeft dit jaar besloten om niet 1 dag maar 5 dagen lang Black Friday te vieren. We gaan 5 dagen op het grootste gedeelte van ons assortiment fantastische kortingen geven. We zijn al druk bezig de online winkel en onze fysieke winkel in Hoofddorp gereed te maken voor deze bijzondere dagen. Wij hebben er heel veel zin in en we gaan er natuurlijk vanuit dat onze klanten ook uitkijken naar deze dagen.

Hou onze social media facebook, instagram, pinterest  en de nieuwsberichten op de website FOTODEBOCK in de gaten. Ook houden we je op de hoogte via onze NIEUWSBRIEF. Schrijf je in via onderstaande formulier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

*verplicht veld

Met het abonneren op onze nieuwsbrief gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@fotodebock.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.