Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Tips RSS Feed

01 okt. Hoe gebruik je MACRO voorzetlenzen
admin 0 278
Hoe gebruik je MACRO voorzetlenzen? Het is heel leuk om gebruik te maken van de macro voorzet lenzen om nog dichterbij te fotograferen. Zeker in de h..
11 mei Foto TIP van de week (3) - Fotograferen met je telelens
admin 0 262
Fotograferen met je telelens. Een veel voorkomende fout bij het gebruik van een telelens is dat er bewegings-onscherpte kan ontstaan op je foto. Dit..
06 mei De Bock Nieuws 6-5-2021
admin 0 651
De Bock Nieuws met o.a. 9 mei moederdag cadeau TIPS | Fototip van de week | Sony HX90V + gratis 2e accu | Macro fotografie | Carbon statief | Worksho..
30 apr. Foto TIP van de week (1) - INVULFLITS
admin 0 364
Het gebruik van de invulflits Als uw onderwerp in zijn eigen schaduw staat kunt u de pop-up flitser van uw camera aanzetten. Als deze in de funct..
30 apr. Maak je camera en lenzen regelmatig schoon
admin 0 395
Maak je camera lenzen regelmatig schoon Het is belangrijk dat je de lens of lenzen van je camera regelmatig schoonmaakt. Anders dan de camera body bl..
1 - 5 van 5 (1 pagina's)

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: