Olympus Demo Day met Arend Spaans – Kortingsfestival bij Foto de Bock

“Nog plek in je agenda? Kom dan naar onze Olympus Dagen! Van donderdag 19 tot en met zondag 22 november staat dit topmerk in onze winkel centraal. Er gelden leuke actieprijzen. En op zaterdag kun je kennismaken met Arend Spaans. Deze topfotograaf en Olympus Visionary is de hele dag bij ons aanwezig”, zegt Cor de Bock. 

Hij en zijn team zijn blij met de komst van Arend Spaans, in binnen- en buitenland een naam op het gebied van de fotografie. “Niet alleen vanwege zijn prachtige foto’s, maar zeker ook om zijn workshops en trainingen. Hij is vanaf 10.00 uur aanwezig en geeft dan tweemaal een demonstratie: om 13.00 en 15.00 uur. Uiteraard letten we op de coronaregels, dus geldt ‘voor beperkt publiek’.  Wie wil komen, moet zich aanmelden. Check wel even op onze website of er nog plaats is, want dergelijke demo’s zijn snel volgeboekt. Maar de rest van de dag is iedereen met vragen welkom, net als op de andere actiedagen.”

De Olympus Demo Days zijn ook een ideaal moment om te kopen met veel voordeel. “Het zijn echte actiedagen, zoals we al in de krant en op social media hebben aangekondigd. We vertellen niets nieuws, als we zeggen dat we altijd al met onze prijzen  op een laag niveau zitten. Bij deze demo-dagen zetten we een stapje extra. Wie dan bij ons in de winkel een Olympusartikel koopt - camera, lens of accessoire- krijgt op de actieprijzen nog eens 10% korting. En ook alle speciale Olympusaanbiedingen van Black Friday gaan al in tijdens de demo-dagen.”

Foto de Bock, Kruisweg 985B, 2132 CE Hoofddorp. Open: ma: 10-18, di t/m vrij: 9-18, za: 9-17, zo: 13-16. Tel. 023-5617386. E-mail: info@fotodebock.nl. Website: www.fotodebock.nl