Web Analytics
Menu
Your Cart
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

camera cleaning

camera cleaning
Mentter LensPen Brush PRO AANBIEDING Geldig van: 6-1-2022 t/m 23-1-2022 Een tweezijdige pen. Aan één kant een koolstof pad voor verwijderen van vuil van lenzen en displays. Aan de andere kant een zachte borstel. Gebruik eerst de borstel met zachte haren om stof te verwijderen. Het is heel..
€ 7,50 € 14,95
Excl. BTW:€ 6,20
Mentter Optic Cleaning Kit PRO Camera en lens onderhoudsset met grote blaasbalg en een lens pen met zachte borstel. Het doekje wordt gebruikt voor de camera body en display...
€ 14,99 € 18,99
Excl. BTW:€ 12,39
Mentter Pro Cleaning set Camera en lens onderhoudsset met grote blaasbalg en een lens pen met zachte borstel. Het doekje wordt gebruikt voor de camera body en display.  ..
€ 16,95
Excl. BTW:€ 14,01
De optimale verzorging voor optische oppervlakken Vingerafdrukken, zandkorrels of fijne stofdeeltjes: vervuilde of bekraste optische oppervlakken belemmeren de beeldkwaliteit. Daarom is een schoon, maar vooral ook goed verzorgd optisch oppervlak buitengewoon belangrijk. ZEISS biedt p..
€ 24,95
Excl. BTW:€ 20,62
1 - 4 van 4 (1 pagina's)

Inschrijven nieuwsbrief

×
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en mis niks !

* E-mail:

* Voornaam:

* Achternaam: